صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حجاج در شماره‌گيري دقت كنند

کد خبر: ۷۱۱۵۱
| |
4593 بازدید
مدير كل روابط بين‌ اپراتورهاي شركت ارتباطات سيار ايران تاكيد كرد: زائران خانه خدا اگر شماره‌اي را اشتباهي بگيرند و پيغام صوتي مبني بر اين كه «شماره مشترك مورد نظر در شبكه موجود نيست» بشنوند، شنيدن پيغام صوتي به زبان فارسي نيز براي مشترك هزينه دربردارد.

عباس لطفعليان در گفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد: زائراني كه مي‌خواهند از عربستان با كشورمان تماس بگيرند، در شماره‌گيري دقت كنند زيرا برخي مشتركان به عنوان مثال شماره 0098501 يا شماره‌ ديگري كه اشتباه است را بگيرند كه براي آن‌ها هزينه محسوب مي‌شود.

وي ادامه داد: در ايران با توجه به اين كه اين موضوع در شبكه تعريف شده بنابراين شنيدن اين‌گونه پيغام‌ها براي مشترك هزينه ندارد اما در عربستان صدايي كه از ايران و از كانال شبكه كشورمان خارج مي‌شود، هزينه ‌دارد و در شبكه آن‌ها اين موضوع تعريف نشده است.

لطفعليان گفت: زائران چنانچه به هر دليلي سيم‌كارتشان در عربستان به سرقت رفته و يا مفقود شد آن را به اطلاع مدير كاروان برسانند و پس از آن با مراجعه به ستاد مخابرات مستقر در مكه و مدينه نسبت به قطع سيم‌كارت مفقودي اطمينان حاصل كنند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان