صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خیز شرکت های هندی برای سرمایه گذاری در سوریه

شرکت های هندی به دنبال عادی شدن تدریجی شرایط در سوریه و شکست سنگین تروریست ها در صدد از سرگیری روابط اقتصادی خود با سوریه هستند.
کد خبر: ۷۱۱۴۸۵
| |
3101 بازدید
شرکت های هندی به دنبال عادی شدن تدریجی شرایط در سوریه و شکست سنگین تروریست ها در صدد از سرگیری روابط اقتصادی خود با سوریه هستند. 

به گزارش شبکه خبر، دولت هند به شرکت صنایع الکتریکی «بهارات»  این کشور، اجازه داد فعالیت خود را برای اجرای تعهدات این شرکت برای اجرای نیروگاه حراراتی که براثر جنگ داخلی سوریه متوقف شده بود از سربگیرد.
 
شرکت نفت و گاز طبیعی هند(او ان جی سی) نیز خواستار آغاز فعالیت این شرکت در سوریه شده است.
 
این شرکت پیش از آغاز جنگ داخلی سوریه، سرمایه گذاری در بخش نفت این کشور را آغاز کرده بود.
 
نخستین توافقنامه میان شرکت های «او ان جی سی» هند و «ای پی ار اینترناسیونال» سوریه در ژانویه سال 2004 میلادی برای استخراج نفت و گاز طبیعی در بلوک 24 سوریه در نزدیکی «دیرالزور» در شمال سوریه امضا شد.
 
دومین سرمایه گذاری این شرکت نیز توافق با شرکت «سی ان پی سی» چین برای خرید مشترک 37 درصد از سهام «پترو کانادا» در شرکت نفت «الفرات سوریه» است.
 
شرکت بین المللی «آپولو» دیگر شرکت خصوصی هند است که به دنبال آغاز اجرای طرحهای خود در سوریه می باشد.
 
شرکت آپولو هند قراردادی برای مدرن سازی کارخانه فولاد با استفاده از تسهیلات خطوط اعتباری اعتباری (LOC) دولت هند با سوریه امضا کرده است.
 
هند همچنین به دنبال بدست آوردن پروژه های بزرگ بازسازی در بخش های مسکن، انرژی، صنایع نساجی و مواد غذایی در سوریه است.
 
دولت سوریه از شرکت های هندی برای شرکت در نمایشگاه بین المللی صنعتی که قرار است در ماه اوت سالجاری در دمشق برگزار شود، دعوت کرده است.
 
این نمایشگاه که برای نخستین بار پس از آغاز جنگ داخلی در سوریه برگزار با هدف جذب سرمایه گذاری خارجی برگزار می شود.
 
زین عباس عضو اتاق بازرگانی دمشق که به هند سفر کرده می گوید: دولت سوریه جذب سرمایه گذاری کشورهای بریکس و ایران را در اولویت قرار داده است.
 
او هند را یکی از دوستان سوریه دانست و اظهار امیدواری کرد که شرکت های هندی با حضور در نمایشگاه دمشق ظرفیت صنعتی خود را به نمایش بگذارند.
 
عباس افزود: دولت سوریه علاقه مند به اختصاص یک بلوک اکتشاف فسفات به شرکت های هندی در صحرای سوریه می باشد.
 
عماد خمیس نخست وزیر سوریه قصد دارد در آینده ای نزدیک با هدف گسترش روابط سیاسی و اقتصادی به هند سفر کند.
 
مبارزه با تروریسم به خصوص داعش از جمله زمینه های همکاری هند و سوریه خواهد بود.
 
هند یکی از کشورهایی است که روابط سیاسی و دیپلماتیک خود را با سوریه حفظ کرده است.
 
'ام جی اکبر' مشاور وزیر امور خارجه هند سال گذشته به سوریه سفر کرد.
 
براساس پیش بینی اتحادیه اروپا، سوریه به 245 میلیارد دلار برای احیای اقتصاد جنگ زده خود نیاز دارد.
 
در نشست نمایندگان ویژه کشور های غرب آسیا در بریکس که اوایل سال گذشته در دهلی نو برگزار شد، کشور های شرکت کننده دراین نشست از جمله هند حمایت جدی خود را از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه و نیاز به راه حل صلح آمیز جنگ سوریه با رهبری سوری ها اعلام کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟