صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

العبادی: دنیا فکر نمی‌کرد ما به این زودی داعش را در موصل شکست دهیم

نخست وزیر عراق بعد از دیدار با فرماندهان عراقی حاضر در شهر عراق، طی بیانیه‌ای آزادی موصل را اعلام کرد.
کد خبر: ۷۱۰۸۵۹
| |
1991 بازدید

نخست وزیر عراق بعد از دیدار با فرماندهان عراقی حاضر در شهر عراق، طی بیانیه‌ای آزادی موصل را اعلام کرد.

به گزارش تابناک، نخست وزیر عراق طی سخنرانی خود در موصل بر ضرورت بازسازی فوری موصل تأکید کرد.

حیدر العبادی که عصر امروز برای اعلام آزادی موصل وارد این شهر شده بود بعد از دیدار با فرماندهان عراقی حاضر در این شهر، گفت: بازسازی زیرساخت‌ها و برگرداندن خدمات دولتی به این شهر در اولیت قرار دارد.

بنا بر اعلام شبکه العربیه، نخست وزیر عراق گفت: دنیا فکر نمی‌کرد که ما به این سرعت بتوانیم داعش را در موصل شکست بدهیم.

وی پیروزی‌های به دست آمده در جنگ علیه داعش را نتیجه فداکاری‌ها نیروهای عراقی دانست به که شجاعت خود دنیا را شگفت زده کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟