صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
آمریکا و اسرائیل بایکوت و ایران حمایت کرد

تصویب اولین معاهده منع سلاح‌های هسته‌ای

بیش از 120 کشور جهان، امروز جمعه اولین معاهده منع سلاح‌های هسته‌ای را علی‌رغم بایکوت آمریکا و رژیم صهیونیستی به تصویب رساندند.
کد خبر: ۷۱۰۰۸۶
| |
4715 بازدید
بیش از 120 کشور جهان، امروز جمعه اولین معاهده منع سلاح‌های هسته‌ای را علی‌رغم بایکوت آمریکا و رژیم صهیونیستی به تصویب رساندند.

به گزارش فارس، این معاهده با 122 رأی موافق (از جمله ایران) یک رأی مخالف و یک رأی ممتنع در یک «رأی‌گیری تاریخی» - به گفته طرفدارانش- به تصویب رسید. رژیم صهیونیستی و تمامی کشورهای مجهز به سلاح‌های هسته‌ای از جمله آمریکا این رأی‌گیری را بایکوت کردند.
معاهده منع سلاح هسته‌ای یک توافق بین‌المللی الزام‌آور است که خواستار منع کامل تولید، ذخیره یا تهدید به استفاده از سلاح‌های هسته‌ای است.

تصویب این معاهده علی‌رغم مخالفت تمامی کشورهای دارنده سلاح‌های هسته‌ای صورت گرفت.

141 کشور به رهبری استرالیا، برزیل، مکزیک، آفریقای جنوبی و نیوزلند در مذاکرات برای تهیه این معاهده شرکت کردند.
طرفداران معاهده معتقدند تصویب آن در سازمان ملل، کشورهای دارنده سلاح‌های هسته‌ای را برای خلع این سلاح‌ها تحت فشار قرار خواهد داد.

آمریکا، روسیه، بریتانیا، چین، فرانسه، هند، پاکستان و کره شمالی به عنوان هشت کشور دارنده سلاح‌های هسته‌ای، به علاوه رژیم صهیونیستی از شرکت در مذاکرات برای تهیه این معاهده خودداری کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟