صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مهاجر شجاعی:

6 ماه است از دوومیدانی حقوق نگرفته‌ام!

قطعا اگر این مسئله پیش پای من نبود شانس کسب مدال در هر دو مسابقه آسیایی را داشتم و به همین امید هم تمرینات خود را در فواصل لیگ و بعد از پایان رقابتهای لیگ باشگاهی دوومیدانی دنبال کردم.
کد خبر: ۷۱۰۰۴
| |
1551 بازدید

دونده دوی نیمه استقامت ایران بدنبال انصراف از حضور در بازیهای آسیایی ویتنام و قهرمانی آسیا در گوانگجو گفت: 6 ماه است از فدراسیون دوومیدانی حقوق نگرفته ام.

احسان مهاجر شجاعی در گفتگو با مهر گفت: بعد از المپیک پکن دچار آسیب دیدگی بودم و با امید به اینکه بهتر می شوم درمانم را پیگیری نکردم. اما در چند ماه گذشته این آسیب دیدگی مانع از انجام یک تمرین خوب و حضور موفقم در مسابقات شد تا در نهایت تصمیم بگیرم در مسابقات آسیایی شرکت نکرده و مراحل درمان آسیب دیدگی ام را دنبال کنم.

وی افزود: تنها دلیل کناره گیری من از حضور در هر دو مسابقه مهم بازیهای آسیایی ویتنام و مسابقات قهرمانی دوومیدانی آسیا در چین مصدومیت بوده است.

دونده المپیکی کشورمان خاطرنشان کرد: قطعا اگر این مسئله پیش پای من نبود شانس کسب مدال در هر دو مسابقه آسیایی را داشتم و به همین امید هم تمرینات خود را در فواصل لیگ و بعد از پایان رقابتهای لیگ باشگاهی دوومیدانی دنبال کردم.

وی که دارنده 6 مدال آسیایی در رده جوانان و بزرگسالان آسیا و مدال طلای المپیک دانشجویان جهان است، ادامه داد: نزدیک شش ماه است که از فدراسیون دوومیدانی حقوق نگرفته ام و تنها دلیل حضورم در مسابقات لیگ این بود که کارمند شرکت ملی نفت هستم و باید برای این تیم در لیگ مسابقه می دادم.

مهاجر شجاعی با اشاره به در پیش بودن مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا و جهان، گفت: خود را برای این دو مسابقه مهم آماده می کنم اما امیدوارم تا آن زمان فدراسیون حقوق معوقه من را بدهد. قطعا مسئولین در چنین شرایطی که نه اردو داشته ام نه حقوق دریافت می کنم نباید انتظار شاهکار از ورزشکار خود داشته باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟