صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اطلاعاتی از کشته شدن ابوبکر البغدادی در دست نیست

معاون وزیر خارجه روسیه با تاکید بر اینکه کشورش هیچ گونه اطلاعات جدیدی در خصوص کشته شدن ابوبکر البغدادی در دست ندارد، گفت که هدف اصلی مبارزه با تروریسم است و نه مرگ البغدادی.
کد خبر: ۷۰۹۲۶۳
| |
1914 بازدید

معاون وزیر خارجه روسیه با تاکید بر اینکه کشورش هیچ گونه اطلاعات جدیدی در خصوص کشته شدن ابوبکر البغدادی در دست ندارد، گفت که هدف اصلی مبارزه با تروریسم است و نه مرگ البغدادی.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که کشورش هیچ گونه اطلاعات اضافی در خصوص مرگ ابوبکر البغدادی رهبر گروه تروریستی داعش در دست ندارد.

«گنادی گاتیلوف» با اعلام این خبر گفت: هیچ گونه اطلاعات اضافی (در خصوص مرگ البغدادی) در دست نیست. اما مرگ البغدادی با اینکه مهم است، به معنای پایان مبارزه علیه تروریسم نیست. فارغ از اینکه این رهبر (داعش) از بین رفته یا نه، هدف تغییر نکرده است. هدف برچیده شدن خطر تروریسم است که از سمت سوریه ناشی می شود.

به گفته معاون وزیر خارجه روسیه، مسکو خواهان همکاری نزدیکتر جامعه جهانی در خصوص مبارزه علیه تروریسم بوده و خواستار تشریک مساعی در این خصوص از سوی جامعه بین المللی است.

گفتنی است وزارت دفاع روسیه پیشتر از کشته شدن احتمالی ابوبکر البغدادی  در جریان حملات انجام شده جنگنده های این کشور به مواضع تروریست ها در شهر رقه سوریه خبر داده بود. اما اندکی بعد، «سرگئی لاوروف» گفت که وزارت خارجه روسیه در حال تحقیق و جمع آوری اطلاعات در خصوص صحت این خبر بوده و هنوز قادر به تایید قطعی این خبر نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟