یونیسف: صدها کودک در بخش قدیمی موصل کشته شده‌اند

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) اعلام کرد که صدها کودک در بخش قدیمی موصل که شاهد درگیری‌هایی میان داعش و نیروهای عراقی است، کشته شده‌اند.
کد خبر: ۷۰۸۱۲۶
| |
1749 بازدید
صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) اعلام کرد که صدها کودک در بخش قدیمی موصل که شاهد درگیری‌هایی میان داعش و نیروهای عراقی است، کشته شده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از الجزیره، این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد که هزاران کودک در بخش قدیمی موصل به دلیل خشونت‌های ادامه‌دارِ بی‌امان به ویژه با تشدید درگیری‌ها در ساعات اخیر محاصره شده‌اند.

پیترهوکینز، نماینده یونیسف در عراق گفت: آن کودکان با چندین تهدید علیه جانشان مواجه هستند، راه‌ها برای آنها بسته شده است و آنها از ترس حمله بعدی در زیرزمین‌های خانه‌هایشان مخفی شده‌اند و این در حالیست که کودکانی که می‌خواهند فرار کنند با خطر کشته شدن یا زخمی شدن بر اثر اصابت گلوله مواجه هستند.

وی افزود: عوارض سوء‌تغذیه بر کسانی که توانسته‌اند به دلیل رنج‌هایشان فرار کنند ظاهر شده است و همچنین آنها به دلیل جنگ و محاصره دچار ضربه‌های روحی شده‌اند.

پیشتر منابع نظامی در موصل اعلام کردند که به دلیل انفجارهای ناشی از ادامه درگیری‌ها در بخش قدیمی موصل ده‌ها خانواده زیر آوار خانه‌ها جان باختند.

منابع گفتند که برخی از این افراد در پی حملات هوایی و توپخانه‌ای شدید توسط نیروهای عراقی و جنگنده‌های ائتلاف بین‌المللی کشته شده‌اند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی