صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پاپ فرانسیس: عاملان انتحاری «شهید» نیستند

کد خبر: ۷۰۷۴۲۰
| |
5220 بازدید
پاپ فرانسیس، رهبر مسیحیان کاتولیک جهان از «شهید» خواندن بمب‌گذاران انتحاری ابراز انزجار کرده و گفت، شهید واقعی کسی است که نه تنها به دیگران آسیب نمی‌رساند بلکه شخصیتی فروتن و صادق داشته و به دلیل آنکه فرزند واقعی خداست و به دلیل ایمان مذهبی‌اش آزار می‌بیند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، پاپ فرانسیس در یک سخنرانی هفتگی خود امروز (چهارشنبه) به موضوع شهیدان که چندین بار قبلا در واکنش به حملات گروه تروریستی داعش به اقلیت‌های مسیحی در خاورمیانه به آنها پرداخته بود، اشاره کرد و گفت: مسیحیان از اینکه بمب‌گذاران انتحاری شهید خوانده شوند بیزار هستند. هیچ گونه مشخصه‌ای در آنها وجود ندارد که حتی آنها را نزدیک به رفتار فرزندان خداوند قرار دهد.

او تاسف خورد از اینکه امروزه شهدای مسیحی بیشتری به نسبت دوران صدر کلیسا وجود دارد.

او تقاضا کرد که رهبران مسلمانان ارتکاب خشونت به نام خدا را رد کنند.
 
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان