بازدید 61352

جیرجیرک و ملخ منبع غنی پروتئین

کد خبر: ۷۰۵۲۷۴
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۳ 27 April 2019
 رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: جیرجیرک و ملخ سرشار از پروئتین بوده و با مصرف آن می‌توان به میزان دوبرابر گوشت سفید و قرمز پروتئین را جذب بدن کرد.

به گزارش میزان، محمد حسین عزیزی گفت: تحقیقات علمی و آزمایشات انجام شده نشان می‌دهد مصرف حشراتی، چون ملخ و جیرجیرک نه تنها ضرر ندارد بلکه سرشار از پروتئین است و از دیرباز این حشرات در شهرهای سیرجان، نیشابور، سبزوار، کرمان و خراسان مورد استفاده قرار می‌گرفت.

وی افزود: پروتئین موجود در بدن این حشرات بیش از گوشت قرمز و سفید است و می‌توانند به عنوان مکمل پروتئینی در سبد غذایی مردم قرار گیرد.

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: با توجه به وجود میکروب‌های متعدد در بدن حشرات، با پختن و سرخ کردن، آلودگی‌ها از بین رفته  و می‌تواند فواید بسیاری داشته باشند.

عزیزی یادآور شد: گوشت حیواناتی، چون خرگوش، خرچنگ، لاک پشت و ... نیز به عنوان منابع غذایی مفید درکشورهای دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد اما بر اساس حکم شرعی،رمصرف گوشت این حیوانات در کشورهای اسلامی حرام اعلام شده است.

وی درادامه گفت: استفاده ازملخ و انواع جیرجیرک‌ها علاوه بر کشور‌های عربی و مسلمان نشین، متقاضیان زیادی را در کشورهای ژاپن، اندونزی، فیلیپین، چین و ... به خود اختصاص داده است چرا که مصرف این گونه حشرات می‌تواند به عنوان منبع طبیعی انواع پروتئین‌ها و ویتامین‌ها محسوب شود.
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۸۹
فهمیدین چی شد ؟؟؟؟؟ باید خودمونو برای خوردن حشرات و در مرحله بعدی علف حاضر کنیم !!!!!!!!!!!!!!!1
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
من از حالا با حذف یک مرحله علف می خورم
ملخ و جیرجیرک را بی خیال شید
لیلا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
دقیقا میخان اذهان عمومی را آماده کنن که میشه کلا قید گوشت قرمز را زد و به جاش ملخ خورد. جدا باعث تاسفه. واقعا لیاقت ما مردم ایران اینه؟!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
یاسر جان! پارسال مگه یادت رفته که آن پزشک محترم پر مشغله گفت از یمنی ها یاد بگیریم که علف میخورند ولی مقاومت میکنند؟!!! الان در ادامه همان فرمایش قرار داریم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
رییس انجمن صنایع غدایی: مصرف ملخ دوبرابر گوشت پروتیین تولید میکند!!1؟
کافی بود این حرف در دولت محمود زده میشد صد دفعه عزلش میکردن
ناشناس
| - |
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
من در بچگی خیلی جیرجیرک دوست داشتم در فصل بهار که زیاد میشدند با رفقا میرفتیم توی صحرا شکار جیرجیرک و صدها عدد میگرفتیم و میخوردیم... هم خامش خوشمزه است و هم پخته اش... وقتی تفت داده بشه مثل پفک میشه خیلی خیلی خیلی خوشمزه است یک طعم به یاد ماندنی ... ضمناً کسانی که فکر میکنند چندش آور است دقت کنند که از میگو و کله پاچه که بدقیافه تر نیست!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
والا اگه اينم خوردني شد قيمتش سر به فلك ميكشه .
این مطالب رو تو خبرهاتون نذارید واقعا متاسفم.
از این به بعد به عرب ها خواهشن دیگه توهین نکنید. اونا هزاران سال اینرو فهمیده بودند و از شما جلوتر هستند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
ما به کسی به خاطر نژادش توهین نمیکنیم. اگر فردوسی هزار سال پیش گفت (زشیر شتر خوردن و سوسمار/عرب را به جایی رسیده است کار/که تخت کیانی کند آرزو/تفو بر تو ای چرخ گردون تفو)برای این بود که عربها به ایران حمله کرده بودند و تمدن ایران را به نابودی کشاندند
فرامرز
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
ناشناس 13:04 اون شعر از فردوسی نیست. فردوسی هیچ وقت چنین ادبیات توهین آمیز و نژادپرستانه ای رو به کار نبرده
توفو یا همون پنیر سویا منبع غنی پروتیین و کلسیم هست. چرا اونو تبلیغ نمیکنین که یک غذای گیاهی هم هست؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
آخه تحریمیم عزیز! پنیر توفو از کجا بیاریم؟
ناشناس
| - |
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
برای این که خیلی با کلاسه و مخصوص آدم پولداراس
در واقع دو طبقه داریم یک طبقه مرفه بی درد که توفو میخورن
یک طبقه هم طبقه زیرزمین بی درمان که ملخ میخورن
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
کدام تمدن ملخ خوری دچار توهمی عزیزم
دوستان و هموطنانی هستند که تبلیغ مصرف حشرات را جای تاسف میدانند یا حتی به انسان های دیگر بخاطر مصرف ملخ توهین میکنند ،بنده در متن پیش رو میخواهم بدون جهت گیری و پیش داوری به موضوع نگاه علمی و عاقلانه داشته باشم

علوم عصر جدید به این نتیجه رسیده که تولید حشرات جهت رسیدن به پروتئین مورد نیاز انسان آسیب کمتری به محیط زیست خواهد زد ، و مقدار مصرف آب آن بسیار پایین است و از سویی گاز گلخانه‌ای ای کمتری تولید میشود و به عمر تاریخ بشر در بسیاری از کشورها مصرف حشرات جزئی از روال عادی زندگی بوده است ، حال چه اشکالی دارد که با این همه فواید به این آلترناتیو به صورت عاقلانه نگاه نکنیم !؟
حتی از تولید حشرات میتوان برای غذای طیور استفاده کرد که به نسبت استفاده از ذرت و جو و گندم بسیار ارزانتر و مغذی تر خواهد بود .
از تمام هموطنان عزیزم تمنا میکنم قبل از اظهار نظر کمی بیاندیشند، هیچ قومی به سایر اقوام بشر برتری ندارد و همگی بندگان یک خالق هستیم، و اینکه ذایقه و سبک زندگی ما به عنوان مثال به این صورت است دلیلی نمیشود سایر اقوام را به دیده حقارت بنگریم چه بسا ایران بخاطر همین کبر جاهلانه در بسیار ی از زمینه ها از سایر کشور ها عقب افتاده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
خوب تو ازین به بعد بشین حشره بخور..خخخخخخ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
با درود
حرف شما متین و منطقی ست .فقط چرا الان این مباحث مطرح می شود و چرا در ایران با اینهمه نعمت
و فراوانی و ثروت؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
با وجود حمله ملخه به ایران باید همه صید شوند و به کشور های مصرف کنند به فروش برسن چه اشکالی داره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
بریم تو کار کنسرو ملخ
عليرضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
احسنت بر شما با نظر كارشناسانه خوبي كه دادي
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
دولت از پول نفت خودشو میبنده. سربار ملتن که برا همه چی نق میزنن. ؛
من که بچه خراسان و شهر نیشابور هستم تا حالا ندیدم و نه از گذشتگانم شنیدم که حشره بخورن تو اون مناطق خدا وکیلی تو منطقه ما بهترین و پر خوراک تمرین غذا چلوکباب گوشت و غذاهای گوشتی بوده و هست از رستورانهای مشهد و دیگر شهرهای استان میشه این رو ثابت کرد
پاسخ ها
فرشته
| United States of America |
۱۶:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
سلام منم خراسانی ام
بچه که بودم شنیدم جیرجیرک و تفت میدادن یا حتی خام میخوردن
ازآینده کسی خبر نداره منابع وذخایر وثروت های خدادادی مملکتمون روزی به پایان میرسه درشرق آسیا شرایط شون طوری که مجبورند بااون جمعیت زیاد واینکه مثل خاورمیانه وایران ثروت های خدادادی مثل نفت وگاز ومعدن وذخایر دیگه ای ندارندو.................
پاسخ ها
محمدرضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
داداش چون ذات خداوند بی نهایته نعمت ها و آفریده هاشم بی نهایته ، تنها محدودیت در ذهن خود ماست ، هیچوقت نعمت خداوند به انتها نمی رسه ، خیالت راحت!
شرق آسیا هم پرجمعیّته وهم مثل خاورمیانه وایران که دارای نفت وگاز ومعادن وذخایر غنی است رونداره ازاین رو اقتصاددانانشون وکارشناسانشونوصلاح دونستند برای اینکه ازعهده ی تغذیه وتأمین پروتین مصرفی شون بربیان پرورش حشرات رااشکال که ندونستند بلکه درقیاس با تولید پروتین دامی مثل دامداری وگاوداری به صرفه هم دونستند وواقعاًهم همین طوره پرورش حشرات هزینه ی کمتری نسبت به گاوداری داره.
تفو بر تو ای چرخ گردون تفو
اول خودت و خانواده ات تست کنید اگر خوردید ما هم میخوریم.
پاسخ ها
ناشناس
| - |
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
من قبلاً خوردم بدک نیست
دلخوش به این مقدار نباشید٬ تازه اولشه ;)
ما که کرمانیم ندیدم کسی از اینها بخوره شاید از گرسنگی بوده اما گراز دیدم و خوردم اینها به مزارع حمله میکنند شکار میشوند و خورده میشود به نوعی دفاع کشاورز از مزرعه است. خیلی از این حشرات تو کشورهای دیگه با مایعات الکلی میخورن که خود آنهم ضدعفونی کنندست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
گراز همون خوک وحشیه و نجسه و خورنش حرامه
مطلب بعدی درباره فواید غذایی سوسک و کرم ، پس از تصویب دور جدید تحریمها منتشر خواهد شد.
باعث تاسفه برای مصرف گوشت خرگوش و خرچنگ منع شرعی هست ولی برای ملخ و جیرجیرک نه!
پاسخ ها
ناشناس
| - |
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
خرگوش هم حرام نیست مکروه است
ملخ و جیرجیرک هم اگر برای کسی چندش آور باشد حرام است مثل میگو
ولی اگر کسی چندشش نشود ملخ و میگو و جیرجیرک و صدها حشره دیگر به شرط رعایت بهداشت و سلامت و فایده برای بدن حرام نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
تحریم شدید بشه، اون مانع شرعی هم برداشته میشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
از اسمت معلومه نژادپرستی . آریو برزن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
خوردن ملخ حلال و جیرجیرک حرامه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۰
الان تاسفت بحال کیه؟ حکم از طرف خداست! انسان و ملخ و خرگوشو تو آفریدی که میدونی چی واسش حرام باشه چی حلال؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۰
کاربر 14:50 اینارو از کجا اوردی؟ مگه بحال خودته از هرچی خوشت اومد حلاله هرچی چندشت شد حرامه؟
چیزی نیست مبانی تغذیه در گام دوم رو تبیین کردن
باعث تاسف که بحران گوشت و قیمت ان ما را جیرجیرک خور و ملخ خور کرده
مگه حالا از نظر شرعی ملخ حلال محسوب می شود؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
اون هم درست میکنن
ناشناس
| - |
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
بعضی حرام دانستند
بعضی مکروه
و بعضی هم مباح
اگر موجب چندش بشود یا موجب وهن اجتماعی بشود خود به خود موجب اشکال میشود دیگر
من لان سه ماهه گیاهخوار شدم
خیلی هم خوبه
عدسی و عدس پلو . گوجه بادمجان و ... همه بدون گوشت
ولی امان از این کباب کوبیده و قیمه و قورمه و فسنجون ایرانی که بی گوشت صفا نداره و دیزی که داغ فراغش منو کشت :)
قبول کنید ایرانی بودن و گیاهخوار بودن سخت تره ولی ولی قابل تحمله
کلاس هم داره
امتحان کنید
پاسخ ها
ali
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
بنده همکاری داشتم که گیاه خوار بود ، در اثر حادثه ای پایش شکست ، شکستگی که بطور معمول یکی دو ماه طول می کشد ، واسه این بنده خدا بیش از شش ماه طول کشید تا یه شکستگی ساده ا جوش بخورد ، دکتر هم از گیاه خواری منعش کرد تا عاقبت خوب شد ، گیاه خواری همیشه خوب نیست ، خوب است اعتدال را رعایت کنیم تا آسیبی به سلامتی نزند .واسه همین منفی دادم .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
ما از روی اجبار گیاهخوار شده ایم
با کلاسه ولی اگه جاییمون بشکنه باید بریم قبرستون
پس چرا خودشون بره میخورن؟/؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
چون هم خوشمزه تره هم پول می خواد که اونا فقط دارن
انسان هم دارای منبع غنی پروتئین آهن فسفات منیزیوم .......است. پس پیش بسوی آدم خواری
آقا زشته . بخدا زشته برای این کشور . و حکومت . و مردمش
خوشحالیم که بالاخره به سعادت رسیدیم !!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
بالاخره را خوب آمدی :)
حالا چطوری با ملخ غذا بپزیم. میشه دستور قیمه‌ی ملخ رو بگذارید. ممنون میشم
پاسخ ها
ناشناس
| - |
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
کله اش را بکند
دمش را بکنید
بالها و پاهایش را بکنید
یک گلوله کوچکی اندازه یک بند انگشت باقی میماند
آن ها را شسته و توی یک ماهیتابه بریزید بدون روغن و روی حرارت تفت بدهید هیچ ادویه و روغنی به آن نزنید وقتی که کمی تفت خورد و یک ذره خشک شد آن وقت روی آن با اسپری آب نمک بپاشید که مثل آجیل شور و سفید بشود مقدار نمکش دست خودتان است
بعد که سرد شد داخل ظرف آجیل بریزید و با مغزیاتی مثل بادام و گردو و فندق و بقیه چیزها قاطی کنید و ضمن تماشای فوتبال خوش خوشک میل بفرمایید
طعم و مزه اش عالی است
ولی ماندگاری اش در ظرف آجیل کم است یعنی بعد از یکی شب فاسد میشود حواستان باشد که زیاد درست نکنید چون سرشار از پروتئین غنی شده است و اگر در خارج از فریزر برای مدت چند ساعت بماند فاسد میشود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
ناشناس 14:56
مجبوری مگه افاضات کنی ؟
حالم به هم خورد
من اگه برم صحرا بچرم حاضر نیستم ملخ بخورم
در ضمن مردم اگه پول بادام و گردو داشته باشند ملخ می خورن مگه ؟؟
همون بادام و گردو را می خورن یا به جاش گوشت می خرن و می خورن
چیشده حالا به فکر خوردن ملخ و جیرجیرک افتادی؟ اگه خوبه خودت بخور نوش جونت
خیلی غذاهای دیگه هم هستند که پروتئین مفیدی دارند و بنا به دلایلی حرام شده اند.... از فواید آنها هم گزارش تهیه کنید لطفا
پاسخ ها
ناشناس
| - |
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
آنها را که خدا حرام کرده کاری نداریم
اینهایی که حلال است را چرا بر خودمان حرام کنیم؟
دارن سپاس سپاس ذهن‌های ایرانی ها رو آماده می کنن که از اشکنه به ملخ خوری بیوفتیم ، احسنت ،
خلایق هر چه لایق
اونوقت این ثروت عظیم که اومد سمت ایران را سمپاشی میگنند!!!!!!!!!!!!!!!1
پاسخ ها
ناشناس
| - |
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
واقعاً
مرحله جدید ریاضت اقتصادی خوردن ملخ و جیرجیرک و بعدشم لابد خرچنگ قورباغه است و در مرحله پس از آن خوردن یونجه و علوفه !
مبارک ملت بزرگ ایران زمین که به روزی افتاده که سایتهای خبری این مملکت در شرایط تحریم ملت رو توصیه به خوردن آشغال می کنند
اقتصاد مقاومتی جایگزین گوشت ۱۰۰ تومنی
ممنونم از مسولین که بالاخره مسئله بی کفایتی خودشون را با پس رفت نوع تغذیه مردم هر روز حل می کنند. یکی می گوید اگر لازم باشد روزی یک وعده غذا میخوریم بعد چند ماه بعد می آید و از وضع معیشتی مردم گله می کند. دیگری می گوید گوشت قرمز سرطان زاست ولی عکس خودش پای میز کباب دیده می شود.زمانی می گفتند به جای گوشت لوبیا بخوریدو..... لطفا راهنمایی نفرمایید چون شعور و فهم مردم بسیار بالاست و نیاز به راهنمایی شما ندارند.
این رییس انجمن صنایع غذایی برای خود و خانواده اش ملخ و انواع حشارت را سرو نماید..
نه بی احترامی به کسی شود ونه قومی به هر حال هر منطقه بر اساس شریط اقلیمی خاص خود و آداب وسنن کهن خود دارای آدابو رسومی هستند هر چند عجیب اما واقعی وقابل احترام اما مسولین ما گوشت خر را جایز دانستد به سرو در رستوران های لاکچری ، ملخ هم که عن قریب که به قیمت گوسفند به خوردمان دهند و نیز جیرجیرک و ... وباید منتظر کرم و خاله قورباغه و چیبس سوسک آمریکایی باشیم و اینکه گوسفند البت صد ضرر داردو هزار زیان برای بدن
یواش یواش نسل ایرانی ها رو دارن هوازی میکنن ... یعنی فقط با باد هوا زنده بمونن......
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
باید یواش یواش یاد بگیریم فوتوسنتز کنیم چون هم به اندازه کافی آفتاب داریم هم به لطف صنایع فرسوده و خودروهای با تکنولوژی عهد دقیانوسی و سیستم های گرمایشی کم بازده و آلاینده ، دی اکسید کربن
اینجوری که پیش میریم چند وقت دیگه باید توصف گرفتن ملخ وجیرجیرک بایستیم . اگر نشد ...کنید توصورت ....
کم کم داریم طعم سعادت و بلکه بالاتر ، انسانیت را با تمام وجود حس می کنیم !!!
تازگی‌ها مد شده هر بلایی سر مملکت میاد به فال نیک می گیرند و در مورد مزایا و منافع سیل یا ملخ حتی نزدیکه بگند زلزله هم باعث ایجاد شکاف برای عبور آب میشه و از جهت دیگه ندادن زکات رو باعث این بلایا می دانند بالاخره نفهمیدیم خوبه یا بد
خدا رو شکر مثل کاهو و گوشت قرمز سرطان زا هم نیست . یعنی خییییییلی خوبید شماها
ملخ خوب است ، گوشت قرمز بد است . البته برای طما ای مردم عادی . برای بزرگترا برعکس است اما به شما ربطی ندارد .
هدف از تبلیغ ملخ خواری و انتشار این اخبار فقط جز تخریب وجهه مردم ایران نزد دیگر ملتها چیزی بیشتر از این نیست.
واقعا ایمان آوردم.هرکس یکی را مسخره کند نمیرد تا بر سرش بیاید.کسانی که دیگران را ملخ خور می نامیدند بر سرشان آمد.فأصابهم سيئات ما عملوا و حاق بهم ما كانوا به يستهزؤن
ب یاری حق بزودی شاهد عرضه انواع ملخ ، کرم، سوسک و سایر حشرات بعنوان منابع جدید پروتئینی در بسته بندی های شیک در فروشگاهها خواهیم بود
با سلام پيشنهاد خوبي بود داريم به كشور هاي آفريقاي نزديك مي شويم خدا يا سر سفره مان نان نيست ولي از قرار معلوم نفت ميارند ملخ را به نفت ميزنيم و نوش جان مي كنيم
پس از چهل سال رسیدیم به اینجا که ملت می‌توانند جیرجیرک و ملخ بخورند و بهتره با گوشت گوسفند و بز و گوساله و ماهی خداحافظی کنند تا چند سال آینده با الگو برداری از کره و چین گوشت سگ، گربه، عقرب، هزارپا و مار هم میشه خورد چون منبع پروتئین هستند
همه چیز بستگی به ذهنیت و عادات و اموخته های اجتماعی دارد.مثلا اگه از بچگی به ما میگفتند مرغ نجسه قطعا مرغ خوردن بقیه ملتها در نظر ما چندش آور بود
ولی الان ملخ که سهله ساندویچ تهیه شده از کرم خاکی هم توسط مک دونالد ارائه میشه چون 80% پروتئین داره بدون چربی در حالیکه گوشت گوساله 20% پروتئین داره مسلما آمریکاییها بخاطر وضع بد مالی این ساندویچ رو نمیخورند که گرونتر هم هست.
چشمها را باید شست
ببینید ما را به کجا کشاندند ؟ملتی با تاریخ درخشان که حتی در اشعار شاعرانش هم فکر نمی کردند به اینجا برسد .ز شیر شتر خوردن وسوسمار ......
چقدر ایرانیان با تحقیر از اعراب بعنوان قوم ملخ خور یاد میکردند حالا خودمان ملخ خور شدیم و داریم خود را برای علف خواری اماده میکنیم خبری از گوشت های حلال گاو و گوسفند نیست
من یک نیشابوری 55 ساله ام. نه شنیده ام و ن دیده ام. این آقا از کجا گفته ی همچین چیزی من نمی دونم.
چین نه تنها اجناس بنجل خودرا به ایران صادر کرد بلکه فرهنگ خودش را هم داره به اینجا صادر میکنه.حشره خوری از فرهنگ مردم اسیای شرقیه.
جوانها یادشان نمی آید که خوردن میگو از نظر اغلب مردم ایران چندش آور بود . ولی وقتی مردم با خواص آن آشنا شدند و پخت آن را از جنوبیها یاد گرفتند شد غذای لاکچری .
یا شمالیها را با کلمه "کله ماهی خور" تحقیر می کردند. و اصولاً جز ماهی سفید ماهیهای دیگر غذای مناسب محسوب نمی شدند. با تبلیغ زیاد سرانه ماهی در کشور ما رشد کرد.
معمولاً عادتها و جهل آدمها سبب قضاوت بد می شود.
در کرمان هرگز ملخ نمیخورن. واقعا که
متاسفانه مشکل ما ایرانی ها همینه که، به جای قناعت و صبر تو شرایط خاص زندگی همیشه طلبکاره این و اون هستیم...
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر