صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جنجال تازه بر سر عکس اوباما با عمامه

سناتور اوباما ستاد انتخاباتي سناتور هيلاري کلينتون را متهم به پخش اين عکس کرده و گفته است رقيب انتخاباتيش درصدد لکه‌دار کردن شهرت اوست.
کد خبر: ۷۰۵۲
| |
20935 بازدید

هيلاري کلينتون و باراک اوباما نامزدهاي پيشرو در حزب دمکرات براي انتخابات رياست جمهوري آمريکا حملات جديدي متوجه يکديگر کرده‌اند.

به گزارش «بي.بي.سي»، جنجال تازه بر سر يک عکس باراک اوباما آغاز شده که بر روي اينترنت منتشر شده است.

اين عکس که بر روي وب‌سايت «دراج ريپورت» منتشر شده سناتور اوباما را ملبس به يک لباس محلي آفريقايي نشان مي‌دهد که در جريان سفر سال 2006 وي به کنيا گرفته شده است.

سناتور اوباما ستاد انتخاباتي سناتور هيلاري کلينتون را متهم به پخش اين عکس کرده و گفته است رقيب انتخاباتيش درصدد لکه‌دار کردن شهرت اوست.
اما کلينتون اين اتهام را رد کرده است.

اين جنجال در حالي آغاز مي‌شود که رقابت‌هاي سناتور کلينتون و سناتور اوباما هفته ديگر با برگزاري انتخابات مقدماتي ايالت‌هاي اوهايو و تگزاس وارد مرحله حساسي مي‌شود.

به گفته تحليلگران خانم کلينتون اگر در اوهايو و تگزاس به پيروزي نرسد ممکن است ديگر نتواند به رقابت خود با باراک اوباما ادامه دهد.

در عکس ياد شده باراک اوباما که پدرش اهل کنيا بوده عمامه‌اي سفيد بر سر و ردايي سفيد بر تن دارد که توسط روساي قبايل شمال شرق اين کشور به او هديه داده شده است.

وب‌سايت دراج ريپورت که اين عکس را روز دوشنبه منتشر کرده اعلام نموده که ستاد انتخاباتي خانم کلينتون دست به توزيع آن زده است.

برخي از دستياران سناتور کلينتون در گذشته سوابق سناتور اوباما را مانعي بر سر راه انتخاب شدن او دانسته بودند.

يکي از کارکنان ستاد سناتور کلينتون سال گذشته بعلت ارسال ايميلي که در آن به دروغ گفته شده بود سناتور اوباما مسلمان است اخراج شد.

اما جاستين وب خبرنگار «بي.بي.سي» که در اوهايو به سر مي‌برد، مي‌گويد: ستاد باراک اوباما انتشار اين عکس را در چنين لحظه تعيين کننده‌اي بسيار توهين‌آميز مي‌داند.

ديويد پلوف مدير ستاد انتخاباتي سناتور اوباما مشاورين خانم کلينتون را متهم کرده که دست به شرم آورترين و توهين آميز ترين اقدامي که در اين انتخابات تاکنون انجام شده زده است.

اما مگي ويليامز مدير ستاد خانم کلينتون در واکنش اعلام کرده که اين ناراحتي باراک اوباما از انتشار اين عکس است که شرم آور است زيرا پوشيدن لباس محلي ساير کشورها امري کاملا عادي است.

وي افزود هيلاري کلينتون هم لباس محلي کشورهايي که به آنها سفر کرده را پوشيده و تصاوير آن همه جا منتشر شده است.
خانم ويليامز پاسخي به اين سوال که آيا ستاد خانم کلينتون اين عکس را توزيع کرده يا خير نداد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟