حمله ائتلاف سعودی به بازاری در شمال یمن
کد خبر: ۷۰۴۵۸۷
| | 4423 بازدید
شبکه خبری المسیره بامداد یکشنبه گزارش کرد: در حملات جنگنده های ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان به بازاری در استان صعده در شمال این کشور، 25 تن کشته و شمار زیادی زخمی برجای گذاشت.
به گزارش ایرنا به نقل از این شبکه خبری یمنی، مدیر مرکز بهداشتی استان صعده در این باره گفت: این حمله در ساعات اولیه بامداد یکشنبه در شهرستان مرزی «شدا» در استان صعده روی داد و در آن تجمع غیرنظامیان یمنی هدف قرار گرفت.
المسیره در ادامه افزود: حملات جنگنده های ائتلاف به بازار همچنان برای جلوگیری از انتقال اجساد ادامه دارد.
به گفته این شبکه، متجاوزان در ماه مبارک رمضان به ویژه در روزهای پایانی این ماه مبارک نیز، همچنان به حملات خود علیه مردم بی گناه ادامه می دهند.
عربستان همراه با چند کشور دیگر از روز ششم فروردین سال 94 اقدام به حمله نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور کرد.
حمله ائتلاف با هدف بازگرداندن عبد ربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی یمن به قدرت صورت گرفت.
این تجاوز نظامی علاوه بر ویرانی همه زیرساخت های یمن و کشته و زخمی شدن دهها هزار یمنی، مردم این کشور بویژه کودکان را در معرض گسترش کم سابقه بیماریهای خطرناک و کشنده از جمله وبا و گرسنگی قرار داده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




