صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پروين: منتظر اعتماد كرانچارم

هافبك پرسپوليس با اشاره به اين كه با كسي مشكلي ندارد، افزود: تمركزم را معطوف بازي‌هاي آينده پرسپوليس مي‌كنم تا روزي كه به زمين برگشتم تمام هواداران از بازي‌ام لذت ببرند.
کد خبر: ۷۰۳۹۷
| |
1860 بازدید

بازيكن تيم پرسپوليس گفت: منتظر اعتماد دوباره كرانچار هستم تا بتوانم بازي كنم.

محمد پروين در گفت‌وگو با فارس در مورد آخرين شرايطش اظهار داشت: مانند پدرم عاشق پرسپوليس و پيراهن اين تيم هستم. مطمئن باشيد بسيار زود به تركيب برمي‌گردم و هر تلاشي كه لازم باشد انجام مي‌دهم، زيرا با هدف بزرگي به جمع سرخ‌پوشان پيوسته‌ام و مي‌خواهم شايستگي‌هايم را اثبات كنم.

وي ادامه داد: مدتي است كه حتي از نيمكت دورم و اين مورد باعث ناراحتي‌ام شده است، اما به خاطر پرسپوليس همه چيز را تحمل و جبران مي‌كنم.

پروين تأكيد كرد: با تمرينات خوب و گل‌زني‌هايي كه در بازي‌هاي دوستانه انجام مي‌دهم، روحيه‌ام 10 برابر شده تا بتوانم دوباره خودم را اثبات كنم.

هافبك پرسپوليس با اشاره به اين كه با كسي مشكلي ندارد، افزود: تمركزم را معطوف بازي‌هاي آينده پرسپوليس مي‌كنم تا روزي كه به زمين برگشتم تمام هواداران از بازي‌ام لذت ببرند.

وي در مورد بازي با استيل‌آذين كه هفته آينده در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود، گفت: بازي دشواري داريم. حريف از بازيكن بزرگي به اسم كريمي بهره مي‌برد و همه بايد مراقب او باشند. اميدوارم در اين بازي سخت به ميدان رفته و خودم را دوباره اثبات كنم.

تيم‌هاي پرسپوليس و استيل‌آذين شنبه آينده از هفته پانزدهم ليگ برتر در ورزشگاه آزادي به مصاف يكديگر خواهند رفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟