صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ارسال پرونده تاج زاده ومیردامادی به دادگاه

کد خبر: ۷۰۳۳۹
| |
5602 بازدید

پس از گذشت 4 ماه پرونده محسن میردامادی دبیركل حزب مشاركت و مصطفی تاج زاده عضو مشترك حزب مشاركت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی به شعبه 15 دادگاه انقلاب ارسال شد.

هوشنگ پوربابایی با اعلام این مطلب به خبرنگار ایلنا، گفت: اخیرا خانواده‌های موكلانم با آقای لطفی رئیس دادگاه انقلاب دیدار كرده‌اند كه در آن جلسه به آنها گفته شده كه پرونده‌های اتهامی موكلانم به شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی صلواتی ارسال شده است.

وكیل تاج‌زاده و میردامادی از تعیین وقت جلسه رسیدگی به اتهامات موكلان خود اظهار بی‌اطلاعی كرد و گفت: روز گذشته به دادگاه انقلاب مراجعه كردم و پس از هماهنگی انتظامات با دفتر شعبه ، به علت ازدحام كاری شعبه 15 و وجود جلسات محاكمه در شعبه پیگیری پرونده موكلانم را به روز دیگری محول كردند كه مقرر شد در روز شنبه با همراه وكیل دیگر پرونده دكتر حسین‌آبادی به دادگاه مراجعه كنیم.

وی در پایان گفت: امیدوارم دادگاه فرصت كافی جهت مطالعه پرونده و ملاقات وكلا با موكلانشان را در زندان جهت بررسی مطالب موجود در پرونده را فراهم كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟