صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ادعای جالب مديرعامل سابق پرسپوليس:

اسپانسر 13 ميلياردی منتفي شد

انصاري فرد در ادامه تصريح کرد: بعضي از حرف هايي که امروز از قول من بر عليه مديران باشگاه پرسپوليس نوشته شده صحت ندارد. نمي خواهم براي پرسپوليس حاشيه سازي کنم اما بعضي حرف ها را بايد براي دفاع از خود اعلام کنم.
کد خبر: ۷۰۲۱۷
| |
2296 بازدید

مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس تهران،گفت: در زمان حضورم در پرسپوليس با يک اسپانسر 13 ميلياردي به توافق رسيده بودم اما با برکناري ام اين موضوع منتفي شد.

عباس انصاري فرد در گفت وگو با ايرنا، درخصوص اسپانسر 6 ميلياردي که در زمان مديريت او در اين باشگاه مطرح بود خاطرنشان ساخت: در روز هاي پاياني حضورم در پرسپوليس موفق شد بودم پيشنهاد اسپانسر 6 ميلياردي را به 13 ميليارد توماني افزايش دهم اما اين قرارداد در دفتر سعيدلو ماند تا من از کار برکنار شدم.

انصاري فرد افزود: اين قرارداد با شرکت هولدينگ منعقد شده بود و قرار بود رييس سازمان تربيت بدني آن را به امضا برساند اما بعد از برکنار شدن از مديرعاملي باشگاه ، ديگر خبري از اين موضوع ندارم.

مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس درخصوص وضعيت فعلي اين قرار داد، گفت: آن حمايت کننده مالي به خاطر حضور من در باشگاه حاضر به همکاري شده بود و فکر نمي کنم درحال حاضر بار ديگر قصد همکاري داشته باشد. مبلغ اين اسپانسر هزينه هاي کامل باشگاه ما را براي يک فصل تامين مي کرد.

انصاري فرد در ادامه تصريح کرد: بعضي از حرف هايي که امروز از قول من بر عليه مديران باشگاه پرسپوليس نوشته شده صحت ندارد. نمي خواهم براي پرسپوليس حاشيه سازي کنم اما بعضي حرف ها را بايد براي دفاع از خود اعلام کنم.

مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس مطرح شدن موضوع پرداخت پول براي دريافت ITC بازيکنان برزيلي از سوي وي، اظهار کرد: اين موضوع صحت ندارد و من براي آژانس حمل و نقل بازيکن پول پرداخت کرده ام.

وي ادامه داد: کاشاني پس از برکناري برادرم در سال 85 هم پرونده هايي را براي بدهي هاي 12 ميلياردي باشگاه مطرح کرد که ديديم اين موضوع کذب بود و هيچ مشکلي در آن زمان هم وجود نداشت.

مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس تهران با اشاره به دلايل عدم نتيجه گيري اين تيم در زمان مديريتش،گفت: يکسري اقدامات مشکوک در زمان مديريت من در باشگاه انجام مي شد که تيم را به حاشيه مي برد. از مهم ترين نمونه هاي آن ،شيوه تشويق تماشاگران در ورزشگاه بود.

انصاري فرد تصريح کرد: در زمان مديريت من از دقيقه 20 هواداران شروع به توهين به مدير عامل تيم مي کردند اما حالا درصورت شکست تيم هم، هواداران بازيکنان و مديريت را تشويق مي کنند.

انصاري فرد افزود: در زمان من کادر فني به بدترين شکل ممکن از بازيکنان استفاده مي کرد و همانطور که ياد داريد بازيکن بزرگي چون شيث رضايي که يکي از ستون هاي اصلي پرسپوليس است در زمان من به سکوها فرستاده شده بود. تمام اين مسايل مشکوک است و براي من جاي سئوال دارد.

وي ادامه داد: در زمان من باشگاه در بي پولي کامل بود و حتي نمي گذاشتند پول به تيم تزريق کنيم ولي در حال حاضر تمام اين شرايط تغيير کرده است.

مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس تهران با اشاره به انجام حسابرسي در اين باشگاه خاطرنشان ساخت: هيچ مشکلي با اين موضوع ندارم و آماده پاسخ گويي به همه ابهامات هستم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟