خسارت سازمان حج از شيوع آنفلوانزي خوکي
معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و رييس سازمان حج و زيارت از خسارت 60 ميليارد توماني به اين سازمان با توجه به مشکلات پيش آمده در حج امسال خبر داد.
به گزارش ايرنا، "مصطفي خاکسار قهرودي" در همايش سراسري روحانيون و مديران کاروان هاي حج، گفت: برخي مشکلات پيش آمده در تمتع امسال مانند شيوع بيماري آنفلوانزاي خوکي و در پي آن کاهش زائرين اعزامي به خانه خدا، خسارتي بالغ بر 60 ميليارد تومان به اين سازمان وارد آمده است.
وي افزود: اگر بخشي از اين خسارت ها جبران نشود، به طور متوسط براي هر زائر يک ميليون تومان بيشتر، اضافه بر مبلغ توسعه فضا، بدون اينکه ريالي از زائر دريافت شود، هزينه خواهد شد.
قهروردي در ادامه سخنانش گفت: تعداد زائرين امسال بنا بر افزايش دو هزار نفري باد به 106 هزار نفر مي رسيد که وزارت حج عربستان بنا به دلايلي با بيش از 94 هزار نفر موافقت نکرد که قرار شد در پيگير هاي بعدي اين رقم به رقم مورد نظر ما افزايش يابد.
وي ادامه داد: همه کارها بر مبناي 106 هزار نفر برنامه ريزي شده بود که کاهش تعداد زائرين به دليل شيوع بيماري آنفلوانزاي نوع آ، تمامي تنظيم ها و نظامات را بر هم زد.
رييس سازمان حج وزيارت با بيان اينکه هنگام شيوع آنفلوانزي خوکي همه کارها انجام شده و حتي بهاي اجاره منازل در مکه داده شده بود، گفت: با همه اين احوال مجبور شديم دو باره برنامه هاي خود را تنظيم کنيم.
وي خاطر نشان کرد: سازمان حج در تلاش است تا طول مدت سفر را به گونه اي تنظيم کند که طول مدت سفر بين يک تا 5 روز کاهش يابد.
قهرودي افزود: با همه تمهيداتي که انجام شد و افزايش مساحت اختصاص يافته به زائرين از چهار متر به پنچ متر، باز 17 منزل اضافي باقي ماند.
رييس سازمان حج و زيارت همچنين در باره تمهيدات اين سازمان در بخش بهداشت و درمان نيز، گفت: براي هر 100 نفر يک خدمه به کاروان اضافه و همچنين 30 تا 40 نفر به تيم پزشکي علاوه بر حفظ تعداد قبلي افزوده شده است.
اعزام حدود 56 هزار زائر ايراني و عوامل اجرايي حج از دهم آبان ماه آغاز مي شود.
براساس آخرين گزارش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي تاکنون در کشور 476 نفر به اين بيماري مبتلا و هفت نفر نيز جان خود را ازدست دادند.
گزارش وزارت بهداشت، درمان و آمورش پزشکي همچنين حاکي است 342 هزار و 298 نفر در جهان به آنفلوانزاي نوع آ مبتلا شده اند که بيش از شش هزار نفر از آنها جان باختند.
براساس اين گزارش در منطقه مديترانه شرفي نيز تاکنون 12 هزار و 861 نفر به اين بيماري مبتلا و 80 نفر نيزقرباني اين بيماري شدند.
عربستان با چهار هزار و 119 نفر مبتلا به آنفلوانزاي نوع "آ" و 28 مورد مرگ بيشترين موارد ابتلا در ميان کشورهاي مديترانه شرفي دارد.
بابا حج يك مسئله ديني و اعتقادي هست اين يكي رو با مسائل اقتصادي و دنيوي مخدوش نكنيد چرا به دنبال تجارت كردن هستيد؟!!!!!!!
ای وای بر شما که عبادت خدا را هم با پول می سنجید






