میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تب کریمه کنگو به تهران نرسیده است

یک مقام مسئول گفت:براساس آخرین آمار تا کنون از ۳۳ نفری که مبتلا به این بیماری شدند که سه نفر از آنها جان خود را از دست دادند.
کد خبر: ۷۰۰۴۱۵
| |
4734 بازدید
یک مقام مسئول گفت:براساس آخرین آمار تا کنون از ۳۳ نفری که مبتلا به این بیماری شدند که سه نفر از آنها جان خود را از دست دادند.

کریم امیری معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌ای دامی سازمان دامپزشکی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت شیوع تب کریمه کنگو اظهار داشت: براساس آخرین آمار تاکنون از ۳۳ نفری که مبتلا به این بیماری شدند سه نفر از آنها در استان‌های اصفهان، بندرعباس و کرمانشاه جان خود را از دست دادند.

وی افزود: خوشبختانه شیوع تب کریمه کنگو روبه خاموشی است که انتظار می‌رود در روزهای آتی دیگر گزارشی مبنی بر انتقال بیماری به انسان داده نشود.

امیری با اشاره به اینکه آموزش و هشیاری مردم و دامداران نقش اساسی در کاهش شیوع این بیماری داشت، بیان کرد: اقدامات دامپزشکی در خصوص سم پاشی به موقع اسطبل‌ها و دامداری‌ها در صورت رویت کنه تا شعاع سه کیلو متری روستاهای اطراف، جلوگیری از کشتار غیر قانونی دام در منازل و خرید از مراکز مجاز تاثیر بسزایی در کنترل این بیماری داشته است.

معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامپزشکی در پاسخ به این سوال که شیوع تب کرمیه کنگو به تهران رسیده است، تصریح کرد: تا کنون گزارشی مبنی بر شیوع این بیماری در تهران گزارش نشده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت