صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استاندار تهران:خسارات حوادث اخیر پرداخت شد

کد خبر: ۷۰۰۲۹
| |
4510 بازدید

استاندار تهران با بیان اینکه به مشکلات آسیب دیدگان حوادث پس از انتخابات تا جایی که امکان داشت رسیدگی شد، گفت: اموال کسانی که در این حوادث آسیب دیده بودند به آنان برگردانده شد و افرادی هم که در محیط های کاری خود دچار مشکل شده بودند به سر کار خود بازگشتند.


به گزارش باشگاه خبرنگاران ، مرتضی تمدن استاندار تهران در حاشیه همایش بازرسان فرمانداریها و شهرداریهای استان تهران در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سئوال که قرار است شما معاون پارلمانی رئیس جمهور شود صحت دارد یا خیر، اظهار داشت: بروید به مسائل مهمتر بپردازید. این مسله اصلا مهم نیست.

وی همچنین در پاسخ به سئوالی در خصوص آسیب دیدگان حوادث اخیر افزود: تعدادی از این افراد که اموالشان را در درگیریها از دست داده بودند به این افراد اموال بازگشت داده شد و عده دیگری که برای بازگشت به محیط های کاری خود دچار مشکل شده بودند نیز با صحبت هایی که با مسئولان کاری آنان انجام شد، به سر کار خود بازگشتند.

استاندار تهران ادامه داد: کسانی که این اغتشاشات را به پا کرده بودند به صغیر و کبیر رحم نمی کردند و به مغازه و ماشین مردم حمله می کردند و عده ای از مردم در این اغتشاشات هزینه هایی را متحمل شده بودند و بسیاری از افراد بیگناه آسیب و جراحت هایی دیده بودند که به مراکز درمانی معرفی شدند.

تمدن همچنین گفت: عده ای هم طبیعتا در این شرایط از کاری که کرده بودند نادم و پشیمان شدند و حتی اگر این عده هم آسیب دیده بودند مشمول رحمت رهبر معظم انقلاب قرار می گرفتند.

وی تصریح کرد: تا جایی که امکان داشت به همه این افراد رسیدگی شد.

استاندار تهران درادامه درپاسخ به این سئوال که شنیده شده آمار مرگ و میر به دلیل ابتلا به آنفلوانزای نوع A در مدارس افزایش یافته و مدارس در موقعیت بحرانی قرار گرفته اند، گفت: در این خصوص ستادی در استانداری تهران راه اندازی شده که وظیفه آن هماهنگی با مسئولان آموزش و پرورش و بهداشت و درمان است و این ستاد وظیفه تدبیر در این خصوص را دارد.

تمدن افزود: به طور دقیق و مستمر ستاد مربوطه با کمک مسئولان وزارت آموزش و پرورش و بهداشت و درمان کشور در حال اندیشیدن تدابیر دراین خصوص هستند و جایی که لازم باشد مدارس تعطیل می شوند وجایی که لازم باشد دراین خصوص هشدار های لازم داده خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: بنده از اینکه می گویید تعداد زیادی از دانش آموزان بر اثر این بیماری فوت کرده اند تعجب می کنم چرا که اگر چنین موضوعی وجود داشت رسما اعلام می شد اما با این وجود دستور بررسی دقیق موضوع را می دهیم.

استاندار تهران همچنین گفت: ازسوی این ستاد تاکنون گزارشی مبنی برقرار گرفتن مدارس در حالت بحرانی به ما داده نشده است.

تمدن در پاسخ به سئوال دیگری درخصوص وجود ناهماهنگی بین برخی از دستگاهها برای ضد عفونی کردن اماکن عمومی گفت: ناهماهنگیهای موجود برای ضد عفونی کردن مکانهای عمومی برطرف شد./

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۴
مجتمع مسكوني بهينه در سعادت آباد پس از چند ماه از آسيب رساندن عده اي به اين مجتمع كه منجر به تخريب ساختمان و تعداد زيادي از اتومبيل هاي پارك شده در پاركينگ بود با توجه به تعيين خسارت و اعلام به مراجع انتظامي تا كنون هيچ خسارتي پرداخت نگرديده است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۴
در مقابل جان ندا و سهراب و روح الامینی چه پرداخته اید؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۴
خودرواينجانب درتاريخ18/4/88 موردحمله قرارگرفت وشيشه هاي آن دركل شكسته شدبه مراجع ذيصلاح بالاخص دفترمقام معظم رهبري شكايتي مبني برموردفوق اعلام داشته كه پيرو آن نامه اي به فرماندهي كل ناجاوديگري به شوراي عالي امنيت ملي ارسال شدولي شوراي عالي امنيت ملي جواب نامه دفتررهبري راپس ازگذشت105 روزهنوزنداده است
قابل توجه آقاي استاندار:به من كه هيچگونه خسارتي داده نشدمتعاقب آن هم خودرو اينجانب توقيف وتاكنون در پاركينگ نيروي انتظامي است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۴
ساکنین مجتمع مسکونی ... در قیطریه که به جرم گفتن الله اکبر خانه ها واوتومبیلهایشان میلیاردها تومان خسارت دید وجنابعالی بعنوان استاندار حتی از محل بازدید هم نکردید 220 اتومبیل آنها توسط عناصر شناخته شده وبا هویت معلوم برای مسئولین نظام که ریاست محترم مجلس ونمایندگان محترم بازدید کننده از این محل مسکونی به آن اذعان نمودند دیناری خسارت وغرامت دریافت نکردند وبا پرداخت یکماه شارژ اضافی که به زور از ساکنین گرفتند مجتمع را بازسازی کردند . آنان که منکرند بگو روبرو کنند. والعاقبه للمتقین.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۴
آقاي استاندار اشاره نكرده اند كه چه اقدامي براي جبران آسيبهاي وارده انجام داده اند. آسيب ديدگان زيادي هستند كه بعد از خسارت وارده به آنها پاسخي از هيچكس دريافت نكرده اند!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۴
بايد به تمامی مردم خسارت پرداخت شود بابت اين فشارهای روحی
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟