میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مادورو وعده برگزاری رفراندوم داد

کد خبر: ۶۹۹۹۶۸
| |
4483 بازدید
مادورو وعده برگزاری رفراندوم دادرییس جمهور ونزوئلا وعده داد که درباره قانون اساسی این کشور رفراندوم برگزار می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، نیکولاس مادورو، رییس جمهور ونزوئلا در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد: من پیشنهاد برگزاری رفراندوم می‌دهم. قانون اساسی جدید ونزوئلا در یک رفراندوم مشورتی به رای گذاشته می‌شود. این مردم هستند که تصمیم می‌گیرند که آیا با آن موافق هستند یا نه.

این در حالی است که تاکنون از آغاز اعتراضات مردم ونزوئلا 62 تن در ناآرامی‌ها کشته و صدها تن دیگر زخمی شده‌اند.

هنوز اپوزیسیون ونزوئلا درباره این اظهارات مادورو، اظهارنظر نکرده‌اند.

تظاهرات ضد دولتی علیه مادورو از اواخر مارس سال جاری میلادی آغاز شد. رهبران اپوزیسیون در جریان این تظاهرات به دنبال برکناری مادورو به دلیل بحران مالی و اقتصادی در کشور و کمبود مواد غذایی و دارویی هستند. مادورو که از سال ۲۰۱۳ روی کار آمده در مقابل فشارها برای برگزاری انتخابات زودهنگام مقاومت می‌کند و این بحران را نتیجه توطئه تحت حمایت آمریکا می‌داند.

در همین حال چندین تظاهرات خیابانی در انتقاد از برنامه‌های مادورو برای تدوین مجدد قانون اساسی کشور از سوی اپوزیسیون ونزوئلا برگزار شده است.
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات