افسر عالیرتبه کانادا به آزار جنسی متهم شد

بعد از بررسی واحد تحقیقات ملی نیروهای کانادا مشخص شد که یک افسر عالیرتبه کانادایی یک زن غیرنظامی از «کینگستون» را مورد آزار جنسی قرار داده است.
کد خبر: ۶۹۹۴۵۳
|
۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۱ 31 May 2017
|
2325 بازدید
بعد از بررسی واحد تحقیقات ملی نیروهای کانادا مشخص شد که یک افسر عالیرتبه کانادایی یک زن غیرنظامی از «کینگستون» را مورد آزار جنسی قرار داده است.

به گزارش فارس، یکی از افسران ارشد ستاد فرماندهی دفاع ملی «اتاوا» به آزار جنسی متهم شد.

گزارش‌ شبکه «سی بی سی» کانادا حاکی از آن است که فرد متهم که هم‌اکنون یک مقام عالیرتبه نظامی است، در پاییز 1999 به عنوان دانشجو در کالج نظامی سلطنتی کانادا تحصیل می‌کرد و در همان زمان بود که آزار جنسی صورت گرفت.

نیروهای کانادایی در یک بیانیه رسانه‌ای اعلام کرد که فرد شاکی یک خانم غیرنظامی از «کینگستون» بوده است.

نظامی عالیرتبه کانادایی به ارتکاب یک فقره آزار جنسی متهم شده است و طبق مفاد قانون دفاع ملی می‌بایست مجازات شود.

واحد تحقیقات ملی نیروهای کانادا اعلام کرد که صرفنظر از زمان ارتکاب این جرم، پلیس نظامی نیروهای کانادا به طور فعالانه تمامی این ادعاها را تحت پیگرد و بررسی قرار می‌دهد.

نیروهای کانادایی سن افسر نظامی که چنین جرمی را مرتکب شده است و جزئیات این آزار جنسی را فاش نکرده‌اند.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت