صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حماس دیدار با مسولانی ایرانی را تکذیب کرد

یکی از اعضای عالی رتبه جنبش حماس خبر روزنامه الشرق الاوسط را که مدعی شده بود مسولانی ایرانی با مسولانی از جنبش حماس دیدار کرده‌اند را تکذیب کرد.
کد خبر: ۶۹۹۲۴۷
| |
4043 بازدید
یکی از اعضای عالی رتبه جنبش حماس خبر روزنامه الشرق الاوسط را که مدعی شده بود مسولانی ایرانی با مسولانی از جنبش حماس دیدار کرده‌اند را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا ،موسی ابو مرزوق، یکی از اعضای عالی رتبه جنبش حماس درگفتگو با روزنامه القدس گفت: ایران با حماس همچنان رابطه دارد و در این رابطه هیچ تغییری ایجاد نشده است و ادعای برخی رسانه‌ها دروغ است.

وی همچنین گفت: تماس علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ایران و پیام سردار قاسم سلیمانی،فرمانده سپاه قدس به اسماعیل هنیه ،رئیس دفتر سیاسی حماس همانند دیگر پیام ها فقط در چارچوب تبریک بود و قرار است اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس به چند کشور سفر کند اما تاکنون هیچ مقدماتی برای این سفرها تدارک دیده نشده است.

به گزارش ایسنا، روزنامه سعودی الشرق الاوسط مدعی شده بود که مسولانی ایرانی با مسولانی از جنبش حماس در لبنان دیدار کرده اند و قرار شد که ایرانی همکاری های خود باحماس را از سر بگیرد .

همچنین مقرر شد که در آینده‌ای نزدیک اسماعیل هنیه،رئیس دفتر سیاسی حماس به تهران سفر کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟