صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برگزاری نشست مشترک دولت و مجلس در ماه رمضان

کد خبر: ۶۹۸۱۱۵
| |
3310 بازدید
عضو هیئت‌رئیسه مجلس از برگزاری آخرین نشست مشترک دولت یازدهم و مجلس دهم در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: زمان دقیق این نشست هنوز مشخص نیست.

به گزارش «تابناک»، اکبر رنجبرزاده عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از برگزاری آخرین نشست مشترک دولت یازدهم و مجلس دهم در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم در این باره انجام شده، اما زمان دقیق آن هنوز مشخص نیست.

وی افزود: به طور قطع نشست مشترک دولت و مجلس در قالب ضیافت افطاری به میزبانی دولت برگزار می‌شود که برنامه‌ریزی‌‌های آن انجام شده، اما هنوز مشخص نیست که دقیقا چه زمانی برگزار می‌شود.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس در پایان خاطرنشان کرد:  قرار است در نشست مشترک دولت و مجلس درباره مسائل جاری کشور، راهکارهای اقتصاد مقاومتی و نیز راه‌های بهبود وضع معیشتی مردم بحث و تبادل نظر شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟