توئیت حسین‌زاده درباره انتخاب هیات رییسه مجلس

کد خبر: ۶۹۸۰۱۹
| |
5279 بازدید
یک عضو فراکسیون امید مجلس نسبت به ائتلاف برخی اعضای فراکسیون امید که «عهدشکن» خوانده شده‌اند با جبهه پایداری بر سر بستن لیست مشترک هیات رییسه مجلس واکنش نشان دادند.

به گزارش ایسنا، عبدالکریم حسین‌زاده، نایب رییس فراکسیون امید مجلس در توئیتی با بیان این که عهدشکنان فهرست امید با نمایندگان جبهه پایداری بر سر لیست مشترک هیات رییسه توافق کردند ادعا کرد، برخی وزرای دولت هم در کنار عهدشکنان قرار گرفته‌اند.

هیات رییسه فراکسیون امید مجلس نیز صبح امروز (شنبه) در نشستی مشترک با علی مطهری درباره انتخابات هیات رییسه به بحث و تبادل نظر پرداختند. در این جلسه که به ریاست محمدرضا عارف برگزار شد درباره تلاش گروهی از نمایندگان برای تغییر ترکیب هیات رییسه مجلس بحث و گفت‌وگو شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی