انتقال پیکر پیشکسوت پرسپولیس برای اهدای اعضا

کد خبر: ۶۹۷۶۹۸
| |
7759 بازدید
انتقال پیکر پیشکسوت پرسپولیس برای اهدای اعضاپیکر مجید نائینی با موافقت خانواده‌اش برای اهدای عضو به بیمارستان مسیح دانشوری منتقل شد.

به گزارش ایسنا، مجید نائینی پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس که به دلیل بیماری در بیمارستان بهمن تهران بستری بود، عصر روز پنج‌شنبه 4 خرداد درگذشت. اکنون پیکر این پیشکسوت پرسیولیس برای اهدای اعضایش به بیمارستان مسیح دانشوری منتقل شده است.

مرحوم نائینی سابقه بازی در تیم فوتبال پرسپولیس را در کارنامه خود دارد و مدتی هم سرمربی تیم فوتبال امیدهای این باشگاه بود.

زنده یاد نائینی دچار مرگ مغزی شده بود و با موافقت خانواده اش قرار است اعضای بدنش به بیماران نیازمند اهدا شود.
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت