صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حوزه علمیه نجف اقدامات سرکوبگرانه آل خلیفه را محکوم کرد

حوزه علمیه نجف با صدور بیانیه ای اقدامات سرکوبگرانه رژیم آل خلیفه علیه آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین را محکوم کرد.
کد خبر: ۶۹۷۶۶۴
| |
2032 بازدید

حوزه علمیه نجف با صدور بیانیه ای اقدامات سرکوبگرانه رژیم آل خلیفه علیه آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، حوزه علمیه نجف در بیانیه ای اقدامات سرکوبگرانه رژیم آل خلیفه علیه آیت الله شیخ عیسی قاسم را محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است: همه دنیا اکنون به این موضوع واقف هستند که اقدامات کنونی آل خلیفه نتیجه سفر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به عربستان است.

نظامیان رژیم بحرین روز سه شنبه به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان این کشور در منطقه الدراز واقع در غرب منامه پایتخت بحرین یورش بردند.

شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین روز یکشنبه از سوی رژیم آل خلیفه و به اتهامات واهی به یک سال حبس و مصادره اموال به میزان ۳ میلیون دینار محکوم شد.

دادگاه آل خلیفه اعلام کرده است که اجرای این حکم (یک سال حبس) به مدت ۳ سال تعلیق شده و پس از آن، قابلیت اجرا دارد. طبق این حکم، همچنین شیخ عیسی قاسم به پرداخت هزار دینار غرامت نیز محکوم شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات