صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تحلیل روزنامه روسی از حمله آمريكا به روسیه تا چند سال آینده

هم‌‌اکنون ارتش آمریکا در برنامه‌های ویژه‌ای برای نیروهایش، آموزش زبان روسی و همچنین آشنایی با فرهنگ روسیه را گنجانده است و این برنامه بسیار شبیه برنامه‌ای است که آنها سه سال پیش از حمله به عراق درباره آموزش زبان عربی و آشنایی با فرهنگ و شرایط اجتماعی خاورمیانه برای سربازانشان تدارک دیده بودند.
کد خبر: ۶۹۷۵۲
| |
18279 بازدید

روزنامه روسی «پراودا»، بنا بر تحلیل كارشناسان خود به این نتیجه رسیده است كه آمریكا در حال تدارك حمله‌ای گسترده به مسكو است.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، این روزنامه روسی با مقایسه شرایط موجود در نحوه استقرار و همچنین آموزش نیروهای نظامی آمرکا پیش‌بینی کرده است که ایالات متحده آمریکا ظرف سه یا چهار سال آینده به روسیه حمله خواهد کرد!

«پراودا» می‌نویسد: افزایش بی سروصدا نیروهای آمریكا در پایگاه‌های اروپای شرقی به ویژه در رومانی و بلغارستان و استقرار فرماندهان ارشد آمریكا در این پایگاه‌ها، بیانگر این واقعیت است كه آمریكا تحركات نظامی علیه رقیب سنتی و تاریخی خود را آغاز كرده است.

این روزنامه با اشاره به جنگ آمریکا علیه عراق ادامه می‌دهد: هم‌اکنون ارتش آمریکا در برنامه‌های ویژه ای برای نیروهایش آموزش زبان روسی و همچنین آشنایی با فرهنگ روسیه را گنجانده و این برنامه بسیار شبیه برنامه‌ای است که آنها سه سال پیش از حمله به عراق درباره آموزش زبان عربی و آشنایی با فرهنگ و شرایط اجتماعی خاورمیانه برای سربازانشان تدارک دیده بودند.

بر پایه این گزارش، ژنرال روسی «گاری راس» نیز اظهار داشته است که به رغم اینكه نیروهای آمریكایی در برخی كشورهای اروپای غربی افزایش داشته‌اند، اما هیچ اعتراضی از سوی این كشورها نشده و این نشان دهنده تحركات مخفی است و از نظر نظامی تهدید به شمار می‌رود.

این روزنامه معروف روسی می‌افزاید: دلیل استقرار 55 هزار نظامی آمریكایی در آلمان نیز بی‌معنا نیست.
«الكساندر كرامكیكین»، مدیر دانشگاه تحلیل سیاسی و نظامی روسیه نیز بر این باور است که آمریكا در حال برنامه‌ریزی بسیار گسترده برای دستیابی به اهداف بلندمدت در خاورمیانه است و علاوه بر قطر، بحرین و عربستان كه نیروهای بسیاری را در آنجا مستقر كرده، در حال بررسی ایجاد پایگاه‌های بیشتری در منطقه است و این غیر مستقیم به معنای تهدید روسیه است.

نكته مهم این خبر، انتشار آن در روزنامه روسی «پراودا»ست که به آسانی دست به انتشار این گونه اخبار نمی‌زند؛ درج این تحلیل، حکایت از آن دارد که روسها هنوز آمریکا را در عمل رقیب و حتی دشمن اصلی خود دانسته و ذهنیت تاریخی آنها از زمان جنگ سرد، هنوز به قوت خود باقی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۲
آخه این چرت و پرتا چیه می گی بی سواد.
همه که از دهات نیومدن شهر.
دقت کن عزیزم.
بحث حمله نیست بحث بازدارندگیه فقط
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۲
بعید میدانم با سیاستی که اوباما در پیش گرفته چنین اتفاقی بی افتد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۲
امریکا می داند در صورت حمله کلیه شهرهای آمریکا ظرف 24 ساعت بمباران اتمی می شود . آمریکا جرات حمله به کره شمالی که مساحت آن کمتر از یک استان ایران است را ندارد . فقط به خاطر اینکه کره شمالی یک یا دو کلاهک هسته ای دارد. روسیه که جای خود دارد.
ناشناس
|
United States
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۲
اتفاق می افتد.
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۲
آمریکا به هر کشوری که در صحنه جهانی رقیبش باشه و یا توان تبدیل شدن به رقیب آن را داشته باشه اگر بتونه حمله میکنه. حالا چه روسیه باشه چه چین چه ایران یا هر کشور دیگه. آمریکا کلا یک کشور سلطه جو و تمامیت خواه در عرصه جهانیه و طبیعی است که چنین کشوری همیشه منتظر فرصت برای حمله و نابودی رقیبانش است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۲
روزنامه مذکور روزنامه اي رسمي است فکر کنم براي اين چنين مقاله اي را چاپ کرده که يک جورايي ميخواهد با حس دشمن درست کني و از اين حرفها که بوش ميزد سعي در تمرکز نيروهاي داخلي روي اهداف دولت فدرال بکند مردم هم ذهنشان از ديکتاتوري روسي پوتين کمي مغفول شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۲
نه میشه این مساله کاملا نفی کرد نه کاملا انجام پذیر دانست اما اونچه مسلم است آمادگی پیش از موعد آمریکاست و این موضوع بستگی به سیاستهای دو طرف در آینده دارد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۲
"امریکا می داند در صورت حمله کلیه شهرهای آمریکا ظرف 24 ساعت بمباران اتمی می شود ." ظاهراً این کامنت را ولادیمیر پوتین نوشته است!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۲
از ستون طنز روزنامهه ترجمه کردی IQ
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۲
در جواب دوستی که گفتن "آمریکا به هر کشوری که در صحنه جهانی رقیبش باشه و یا توان تبدیل شدن به رقیب آن را داشته باشه اگر بتونه حمله میکنه" شما واقعاً فکر نمی کنین در این صورت آلمان، فرانسه، ایتالیا و بسیاری کشورهای پیشرفته اهداف بهتری نسبت به افغانستان و عراق باشن ؟؟!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار