میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نقشه شیطانی خواستگار کینه‌جو

کد خبر: ۶۹۷۵۱۴
| |
4599 بازدید
|
۱
پسر جوان وقتی از دختر مورد علاقه‌اش جواب رد شنید با طراحی نقشه‌ای او را ربود و در خلوتگاه شیطانی‌اش مورد آزار و اذیت قرار داد.
 
به گزارش ایران، بیست و ششم بهمن پارسال بود که دختر 17 ساله‌ای به‌نام نسترن به اداره‌آگاهی تهران رفت و علیه جوان 22 ساله‌ای به‌نام مهران شکایت کرد. این دختر مدعی بود مهران، او را ربوده و مورد تعرض قرار داده است.
 
مهران که پیش از این نیز به اتهام سرقت تحت تعقیب پلیس قرار داشت در بازجویی‌ها به ربودن و آزار و اذیت دختر نوجوان اعتراف کرد.با این اعترافات و تکمیل تحقیقات، صبح دیروز متهم در شعبه پنجم دادگاه کیفری تهران پای میز محاکمه نشست.
 
در ابتدای جلسه دیروز دختر در جایگاه قرار گرفت و با طرح شکایت علیه مهران به قضات گفت: این جوان شیطان‌صفت مرا با اغفال ربود و با تهدید و شکنجه مورد آزار و اذیت قرار داد.
 
از آن شب سیاه تاکنون آرامش روانی ندارم و حالا خواستار اشد مجازات برای او هستم.پس از او متهم با دستور قاضی بابایی پای میز محاکمه ایستاد تا از خودش دفاع کند.
 
«مهران» با اظهار ندامت و پشیمانی به قضات گفت: «من اشتباه کرده‌ام. فکر می‌کردم با دزدیدن نسترن خانواده‌اش مجبور می‌شوند با خواستگاری‌ام موافقت کنند. اما نمی‌دانستم با این کار به اتهام آدم‌ربایی دستگیر می‌شوم.»
 
سپس قاضی درباره تعرض او به دختر نوجوان پرسید و متهم پس از چند لحظه سکوت گفت: «در آن لحظه نمی‌دانم چه شد و ناخواسته مرتکب این عمل زشت شده‌ام و حالا خودم را مستحق هر مجازاتی می‌دانم.»
 
پس از پایان اظهارات متهم قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند و به زودی حکمشان را صادر خواهند کرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
آيا اين افراد نبايد اعدام شوند؟
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت