ليورپول و منچستريونايتد اوج حساسيت در جزيره
تب فوتبال در انگليس با ديدار دو تيم سرخپوش ليورپول و منچستريونايتد اوج خواهد گرفت.
به گزارش فارس اين دو تيم قديمي ليگ برتر كه هميشه برابر يكديگر جدالهاي هيجان انگيز و فراموشنشدني را رقم زدهاند، فردا (يكشنبه) در ادامه مسابقات هفته دهم اين پيكارها در آنفيلد، ورزشگاه خانگي ليورپول با هم مصاف تازهاي را انجام خواهند داد.
اين جدال در شرايطي انجام خواهد شد كه هريك از دو تيم حاضر در ميدان شرايط متفاوتي دارند. منچستريونايتد پس از شروعي لرزان در ابتداي فصل جاري، اينك با 22 امتياز، پيشتاز است و شرايط مناسبي حتي پس از فروش كريستيانو رونالدو، مرد سال اروپا و جهان به رئال مادريد، تجربه ميكند.
در مقابل اما وضعيت ليورپول تا حدي بحراني است. اين تيم با 15 امتياز صاحب رده نازل هشتم جدول 20 تيمي ليگ است و در كنار پيكارهاي ليگ قهرمانان، نمايش پرانتقادي در فصل جاري داشته و حتي بحث عزل احتمالي رافائل بنيتس، سرمربي اسپانيايي اين تيم مطرح است.
با اين حال پيش بيني مي شود ياران "استيوون جرارد " جدا از عملكرد اخير خويش، برابر ياران رايان گيگز نمايش غرورانگيزي را انجام داده و از اعتبار خود دفاع كنند.پ
در اين تاريخ همچنين منچسترسيتي پذيراي فولام خواهد شد كه آندو تيموريان،بازيكن ايراني را در اختيار دارد. وستهام ميزبان آرسنال است و اورتون در ورزشگاه خانگي بولتون به ميدان مي رود.
مسابقات امروز(شنبه):
چلسي - بلكبرن
ولورهامپتون - آستونويلا
بيرمنگام - ساندرلند
تاتنهام - استوكسيتي
بارنلي- ويگان
هولسيتي- پورتسموث
جدول ردهبندي:
1-منچستريونايتد 22 امتياز
2-چلسي 21 امتياز
3-تاتنهام 19 امتياز
4-آرسنال18 امتياز
5منچسترسيتي17 امتياز


