دست رد "العبادی" به سینه دولت بحرین

براساس گزارش شبکه المیادین، نخست وزیر عراق پیشنهاد دولت بحرین را برای پذیرش آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر دینی بحرینی، به عنوان تبعید، به شدت رد کرده است.
کد خبر: ۶۹۷۴۲۷
| |
7864 بازدید
دست رد
براساس گزارش شبکه المیادین، نخست وزیر عراق پیشنهاد دولت بحرین را برای پذیرش آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر دینی بحرینی، به عنوان تبعید، به شدت رد کرده است.
 
شبکه المیادین چهارشنبه شب در خبری به نقل از منابع دیپلماتیک گفت، یک واسطه اخیرا پیام درخواست دولت بحرین را به العبادی منتقل کرده است.
 
در این گزارش آمده است، دولت بحرین از نخست وزیر عراق خواستار پذیرش آیت الله عیسی قاسم شده بود و حیدرالعبادی نیز با این درخواست به شدت مخالفت کرد.
 
در این گزارش به جزییات بیشتری از موضوع اشاره نشده است.
 
حمله دولت بحرین به منزل آیت الله عیسی قاسم و کشته و زخمی شدن تعدادی از شیعیان این کشور توسط نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه، در بغداد با واکنش‌های تندی رو به رو شده است و روز چهارشنبه عراقی‌ها در بغداد مقابل سفارت بحرین و در نجف مقابل کنسولگری این کشور تجمع کردند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت