بازداشت سه نفر به اتهام تخریب اموال کاسپین

کد خبر: ۶۹۶۸۵۱
| |
5175 بازدید
دادستان مرکز سیستان و بلوچستان از بازداشت 3 نفر به اتهام تخریب اموال موسسه اعتباری کاسپین در زاهدان خبر داد.

به گزارش خراسان، قاضی علی موحدی راد گفت: چند نفر از عاملان اخلال در نظم که به طور غیرقانونی مقابل موسسه مالی و اعتباری کاسپین تجمع کرده بودند با صدور دستورات قضایی دستگیر شدند.
 
دادستان عمومی و انقلاب زاهدان افزود: این افراد با اقدامات مجرمانه و اخلال در نظم عمومی، اموال بیت المال را به آتش کشیدند که پس از بررسی های مقدماتی 3 تن از آنان با صدور قرارهای قانونی روانه زندان شدند. حجت الاسلام موحدی راد اضافه کرد: مطالبه حقوق توسط سپرده گذاران با آتش زدن و تخریب اموال بیت المال تفاوت دارد و با کسانی که اقدام به قانون شکنی کنند برخورد خواهد شد.
 
وی تصریح کرد: دستگاه قضایی نیز برای مطالبه حقوق سپرده گذاران همه تلاش خود را به کار گرفته است اما اجازه نمی دهد افرادی خیابان ها را ببندند و یا قانون شکنی کنند. این مقام قضایی خاطرنشان کرد: بانک مرکزی مبلغ 500 میلیون تومان برای پرداخت بخشی از مطالبات سپرده گذاران اختصاص داده است که به آنان پرداخت خواهد شد.
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت