صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ترکیه سفیر آمریکا را فراخواند

ترکیه به منظور اعتراض نسبت به اقدامات خصمانه علیه محافظان رییس‌جمهور این کشور در سفر اخیر وی به واشنگتن، سفیر آمریکا در آنکارا را فراخواند.
کد خبر: ۶۹۶۷۰۳
| |
2656 بازدید

ترکیه به منظور اعتراض نسبت به اقدامات خصمانه علیه محافظان رییس‌جمهور این کشور در سفر اخیر وی به واشنگتن، سفیر آمریکا در آنکارا را فراخواند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، دولت ترکیه در اقدامی هم‌زمان هم به صورت کتبی و هم شفاهی نسبت به اقداماتی که آن را "خصمانه" می‌داند به واشنگتن اعتراض کرده است.

دولت آمریکا تاکنون واکنشی به این اعتراض‌ها نشان نداده است.

پیش از این و در جریان حضور رجب طیب اردوغان، رییس‌جمهور ترکیه در منزل سفیر آنکارا در واشنگتن طی سفرش به آمریکا گروهی از افراد به نشانه اعتراض در مقابل خانه سفیر تجمع کردند.

این اعتراضات با درگیری موافقان و مخالفان اردوغان پس از وقوع خشونت‌هایی به پایان رسید و برخی محافظان این سیاستمدار ترک نیز وارد این درگیری‌ها شدند. اکنون دولت ترکیه معترض است که چرا پلیس در حمایت از کاروان اردوغان به درخواست محافظان وی بی‌اعتنایی کرده است. 

در واکنش به این ادعا رییس پلیس واشنگتن دی‌سی گفته است، تا پیش از مداخله محافظان اردوغان، اعتراض به صورت صلح‌آمیز و با رعایت قوانین در جریان بوده و نیازی به حضور پلیس نبوده است

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟