صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کودکان چاق در بزرگسالی دچار افسردگی می‌شوند

کد خبر: ۶۹۶۶۵۰
| |
3130 بازدید

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد اضافه وزن در دوران کودکی می‌تواند تاثیرات مخربِ بلندمدت بر سلامت روان افراد در سنین بزرگسالی داشته باشد.

به گزارش ایسنا، متخصصان با مقایسه این افراد با کودکانی که وزن طبیعی داشته‌اند و در بزرگسالی دچار اضافه وزن شده‌اند دریافتند که خطر ابتلا به افسردگی در کودکان چاق سه برابر بیشتر است.

همچنین خطر ابتلا به افسردگی در افرادی که هم در دوران کودکی و هم بزرگسالی دچار چاقی و اضافه وزن بوده چهار برابر افزایش می‌یابد.

این مطالعه البته تایید نمی‌کند که چاقی موجب افسردگی می‌شود اما یافته‌های به دست آمده نتایج مطالعات قبلی را تصدیق می‌کند مبنی بر اینکه خطر افسردگی در جوانان مبتلا به چاقی بیشتر است.

"گیبسون اسمیت" از مرکز پزشکی دانشگاه VU در هلند گفت: کودکان چاق در مقایسه با کودکانی با وزن طبیعی بیشتر احتمال دارد در دوران زندگی‌شان دچار اختلال افسردگی شوند. همچنین رابطه بین چاقی و افسردگی پیچیده است.

به گزارش هلث دی‌نیوز، به گفته متخصصان افرادی که نمی‌توانند به وزن ایده‌آل خود برسند اعتماد به نفس خود را از دست می‌دهند که این شرایط با افسردگی مرتبط است. همچنین این احتمال وجود دارد که آسیب‌پذیری افراد در برابر اضافه‌وزن و افسردگی تا حدودی به دلیل خطر مشترک ژنتیکی باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟