صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
فان خال؛ كيمياگر درمانده هلندي؛

بايرن مونيخ به دنبال سيستم پيروزي

آنچه به نظر مي رسد آن است كه شرايط جديد براي خود بايرن هم تازگي دارد. بازيكنان جديدي كه هنوز با تيم به خوبي هماهنگ نشده اند و نيازمند به زمان هستند. بازيكنان قديمي هم به نظر هنوز در خواب به سر مي برند. در بايرن همه اميدوارند كه ريبري دوباره آماده بازي شود و با بازگشت او تمام مشكلات بايرن برطرف شوند. اين بازيكن فرانسوي به نظر تنها اكسير باقي مانده براي لاله‌ي آهني است.
کد خبر: ۶۹۶۵۵
| |
1569 بازدید

كيمياگر هلندي اكسيرش را در سرزمين ژرمن ها گم كرده است. او بايد در پي يافتن اكسيري ديگر براي بايرن مونيخ و هواداران پر توقعش باشد. باخت 2 بر يك برابر المپيك ليون در فرانسه باعث شد تا ناهماهنگي هاي اين تيم و نوسان هايي كه در بوندسليگا نشان داده بود، در ليگ قهرمانان اروپا نيز نمود پيدا كند. پرافتخارترين باشگاه فوتبال آلمان ديگر آن ثبات هميشگي را ندارد.

به گزارش ايسنا، مارك فان بومل، كاپيتان هلندي بايرن پس از پايان بازي چهارشنبه شب گفت: "اين بازي شايسته تيمي بزرگ و برجسته نبود."

مسابقه اي كه يك بار ديگر ضعف هاي بايرن را در فصل جاري در بخش هاي فني و تاكتيكي بروز داد. بايرن كه ديگر فرماندهي شايسته را در درون زمين ندارد، در فرانسه تسليم تيمي شد كه به باور بسياري تيمي بزرگ به شمار نمي آيد. بوردو – با تمام داشته هايش - تيمي چندان صاحب نام و آوازه در فوتبال قاره سبز به شمار نمي آيد.

بايرن در اين فصل تيمي بي اندازه بي ثبات نشان داده و هرگز نتوانسته است، روندي ادامه دار در پيروزي و ارائه نمايش هاي درخور داشته باشد. نمايش هايي چون برد 3 بر صفر برابر ولفسبورگ، مدافع عنوان قهرماني و يا 5 بر يك برابر بوروسيادورتموند چيزي بيش از جرقه نبودند. موفقيت هايي كه هرگز دنبال نشدند و ادامه نيافتند. تا جايي كه "پيوتر تروخووسكي"، بازيگردان ملي پوش هامبورگ پيش از ديدار اين تيم برابر بايرن مونيخ از هفته هفتم رقابت هاي بوندسليگا گفت: "درخشش بايرن محو شده است."حرفي كه در هنگام به صدا درآمدن سوت پايان بازي از سوي داور مسابقه تاييد شد.

پرسش اساسي مطرح اين روزها درباره بايرن اين است: "برتري بايرن كجاست؟"

لوئيس فان خال كه جواب اين سوال را نمي داند. اين مربي شناخته شده هلندي مي گويد: "اگر جوابش را مي دانستم، آن وقت كمي جلوتر از حال حاضر بودم." اين حرف كسي است كه روزگاري شعارش اين بود: "من منم." مردي كه با اين اميد و آرزو به بايرن آمد تا از بايرن، بارسلونايي ديگر را به وجود بياورد. و اكنون؟ او به نظر درمانده مي آيد. مربي بايرن هنوز هم در پي يافتن "تصوير" بايرن است. تصويري از بايرن كه او هنوز به آن دست نيافته است. اين چيزي است كه فرانتس بكن بائر درباره بايرن اين روزها مي گويد.

مونيخي ها دچار دور تسلسل شده اند و دور خود چرخ مي زنند. اين هم حرف كارل هاينس رومنيگه است. رييس باشگاه بايرن مونيخ خواستار واكنشي سريع از سوي بازيكنان بايرن است. او از آنها خواست تا عملكردشان را ارتقا دهند، از خود شخصيتي محكم و قاطع نشان بدهند. او خواست تا خيلي زود به پيروزي برسند و اين پيروزي ها را از همين هفته و از مسابقه برابر اينتراخت فرانكفورت آغاز كنند.

آنچه بايرن در اين فصل بيش از هر چيز ارائه گرش بوده، شيوه‌هاي گوناگون چيدمان بازيكنان در درون زمين مسابقه است. لوئيس فان خال كه از او به عنوان كيمياگر شيوه‌هاي گوناگون ياد مي شود، هنوز هم دنبال شيوه مناسب بازي براي بايرن است.3-4-3 ،‌4-3-3 ، 4-4-2 و يا 4-2-3-1 شيوه هايي بوده كه اين هلندي تاكنون با بازيكنانش آنها را اجرا كرده، اما هيچ كدام از آنها نتوانسته است انتظار بايرني ها را برآورده كند. فان خال هم تنها با گفتن اين كه رسيدن به شيوه مناسب بازي يك "فرآيند" است، خود را از دست خبرنگاران نجات مي‌دهد. او گفته بود اين فرآيند نيازمند زمان است و دو ماهه شدني نيست. اين فرآيند شايد به دوسال زمان نياز دارد. دوسالي كه همه مي‌دانند در بايرن به او داده نخواهد شد. همه مي‌دانند كه بايرني‌ها دو سال بدون موفقيت را تاب نخواهند آورد.

اوليور كان دروازه بان سال هاي پيش بايرن در گفت وگويي با پايگاه اينترنتي يورو اسپرت درباره‌ي بايرن اين روزها عنوان كرد: "هنوز روشن نيست كه چه سيستمي براي بايرن در نظر گرفته خواهد شد يا آن كه

كدام بازيكنان تيم اصلي را شكل مي دهند، از اين گذشته آسيب ديدگي هاي فراوان هم بلاي جان بايرني ها شده است. روبن و ريبري با آسيب ديدگي چند هفته اي روبرو هستند. ساختاري درست در تيم وجود ندارد و همين هم باعث شده است تا تيم ثبات نداشته باشد."

طبيعي است كه نبود ستارگاني چون روبن و ريبري براي بايرن تاثير گذار باشد؛ اما تيمي بزرگ در نبود ستارگانش هم بزرگ بماند. روبن تا شروع فصل جايي در تركيب بايرن نداشت و در دقايق پاياني جابه جايي تابستاني بازيكنان راهي آليانس آره نا شد. همه چيز پيش از او در دستان فرانك ريبري بود كه او هم با آسيب ديدگي روبرو است.

آنچه به نظر مي رسد آن است كه شرايط جديد براي خود بايرن هم تازگي دارد. بازيكنان جديدي كه هنوز با تيم به خوبي هماهنگ نشده اند و نيازمند به زمان هستند. بازيكنان قديمي هم به نظر هنوز در خواب به سر مي برند. در بايرن همه اميدوارند كه ريبري دوباره آماده بازي شود و با بازگشت او تمام مشكلات بايرن برطرف شوند. اين بازيكن فرانسوي به نظر تنها اكسير باقي مانده براي لاله‌ي آهني است.

خبر بد براي بايرن نياز احتمالي ريبري 26 ساله و آسيب ديده به انجام عمل جراحي است. خبري بد براي بايرن و همچين تيم ملي فرانسه در آستانه برگزاري رقابت پلي آف. انجام عمل جراحي روي ريبري به معناي دوري چند ماهه او از فوتبال خواهد بود. هيچ بازيكني در بايرن نمي تواند جاي او را پر كند. بايرن بازيساز بزرگش را به همراه نخواهد داشت.

اين روزها در بايرن هر كس به دنبال گمشده اي است.

فان خال به دنبال سيستم مورد نظرش، مهاجمان به دنبال گل،‌ رييس، مدير و هواداران به دنبال پيروزي. اما همه به دنبال يك چيز مشترك هستند و آن هم ريبري است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟