صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
وزیر دادگستری اعلام کرد؛

بدهی‌های بابک زنجانی هنوز پرداخت نشده است

وزیر دادگستری گفت: با وجود تایید حکم بابک زنجانی، بدهی‌های این متهم تاکنون به صورت کامل پرداخت نشده است.
کد خبر: ۶۹۶۳۷۸
| |
3252 بازدید
وزیر دادگستری گفت: با وجود تایید حکم بابک زنجانی، بدهی‌های این متهم تاکنون به صورت کامل پرداخت نشده است.

به گزارش مهر به نقل از صداوسیما ، مصطفی پور محمدی درباره آخرین جزئیات رسیدگی به پرونده متهم بدهکار بزرگ نفتی، گفت: درباره بابک زنجانی اقدام‌هایی برای شناسایی عوامل همکارش انجام شده است که در مرحله بازپرسی قرار دارند.

وی افزود: در این پرونده تاکنون نتایج ملموس قابل ارائه‌ای به دست نیامده است، اما امیدواریم در ادامه روند رسیدگی، به نتایج خوبی دست یابیم. متاسفانه تاکنون دارایی‌هایی که از سوی بابک زنجانی ارائه شده به سختی ۲هزار میلیارد تومان می‌شود، در حالی که بدهی این متهم بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان با حداقل سود تخمین زده شده است.

پورمحمدی ادامه داد: فاصله بدهی بابک زنجانی با میزان اموالی که از وی شناسایی شده بسیار زیاد است و نمی‌توانیم طلب ملت ایران را برگردانیم.  پرونده نفتی، پرونده بسیار بدی بود که با این همه اقدام و پیگیری هنوز به آن نتیجه مطلوب و شایسته نرسیده‌ایم، اما همه برای پیگیری این پرونده تلاش می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم حقوق ملت را استیفا کنیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟