صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آشتی‌کنان مجازی علیپور و مسلمان

کد خبر: ۶۹۵۲۱۴
| |
5257 بازدید
 خبر درگیری علی علیپور و محسن مسلمان در تمرین امروز پرسپولیس، فشار حکم ای‌اف‌سی درباره محرومیت هواداران از حضور در بازی با لخویا را دو چندان کرده بود.
 
به گزارش تابناک ورزشی،به همین دلیل دو بازیکن جوان پرسپولیس خیلی زود تصمیم گرفتند این حاشیه را مهار کنند و اجازه ندهند درگیری‌شان به فشاری تازه روی دوش برانکو و پرسپولیس تبدیل شود. مسلمان و علیپور بعد از تمرین در اینستاگرام از هم عذرخواهی کردند و قول دادند که از کریم باقری هم در تمرین فردا معذرت بخواهند. پایان این درگیری نکته مثبتی برای پرسپولیس است که از امروز تا روز بازی برابر لخویا با توجه به محرومیت هوادارانش و غیبت کمال کامیابی‌نیا فشار زیادی را تحمل خواهد کرد.
                      آشتی‌کنان مجازی علیپور و مسلمان
پیش از این چنین درگیری‌هایی در پرسپولیس به وجود آمده بود که با اخراج کوتاه‌مدت علیپور و همیشگی رضاییان به پایان رسید. حالا این حاشیه‌سازی می‌رفت که دوباره ستاره‌ای دیگر را از پرسپولیس بگیرد که با آرامش ستاره‌های جوان سرخپوش از آن جلوگیری شد.
 

اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی