قالیباف: برای پایان‌دادن به وضع موجود ائتلاف‌کردیم

قالیباف در مصلای تهران گفت: امروز همه باهم موتلف شدیم برای پایان دادن به وضع موجود تا بگوییم دولت چهار درصدی و دولت حرف نمی خواهیم.
کد خبر: ۶۹۴۷۸۹
| |
3393 بازدید
قالیباف در مصلای تهران گفت: امروز همه باهم موتلف شدیم برای پایان دادن به وضع موجود تا بگوییم دولت چهار درصدی و دولت حرف نمی خواهیم.

به گزارش ایسنا، گزیده سخنان قالیباف در تجمعی که برای حمایت از رییسی برگزار شده است را می‌خوانید:

ما انقلابمان برای این نبود که دولت در چشم مردم نگاه کنند و دروغ بگویند. دولت امروز دولتی است که بر مردم و نود و شش درصدی ها سخت گیری و برای چهار درصدی

ما در این روزهای حساس و سرنوشت ساز به این نتیجه رسیدیم که برای پایان دادن به دولت چهار درصدی ها و وضع موجود با دوست چهل ساله و برادر عزیزم ائتلاف کنیم.

امروز همه باهم موتلف شدیم برای پایان دادن به وضع موجود تا بگوییم دولت چهار درصدی، دولت حرف نمی خواهیم.

امروز روز بزرگی برای جبهه انقلاب است که وحدت در حرف را به وحدت در عمل تبدیل کرده ایم اما این کافی نیست من درخواستم این است که همه ما از امروز تا سه روز آینده در هر کوی و برزن تلاش کنیم تا نود و شش درصد مردم را به پای صندوق های رأی بیاوریم تا به دولت چهار درصدی ها پایان دهیم و این شدنی است.


وحدت عملی زمانی شیرین تر خواهد شد که مردم را به حل مشکلات و پاسخگویی به دغدغه هایشان مطمئن کنیم و بگوییم که می توانیم این مشکلات را حل کنیم.

ما به دولت چهار درصدی ها پایان خواهیم داد تا همه بدانند هم می دانیم، هم می خواهیم و هم می توانیم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟