صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آلوده‌ترین بخش زمین با ۳۸ میلیون قطعه زباله

کد خبر: ۶۹۴۶۷۷
| |
8430 بازدید
یک جزیره خالی از سکنه در جنوب اقیانوس آرام از آلوده‌ترین مکان‌های جهان است.

به گزارش تسنیم، جزیره‌ای خالی از سکنه در جنوب اقیانوس آرام باوجود 38 میلیون قطعه زباله ‌پلاستیکی یکی از آلوده‌ترین مناطق جهان است.

بر اساس گزارش گاردین، جزیره «هندرسون»(Henderson)، بخشی از این مجموعه جزایر «پیتکارین» (Pitcairn) است که با 18 تن زباله پوشیده شده است.

این بالاترین تراکم باقی‌مانده انسانی ثبت‌شده در جهان است و این جزیره مرجانی را که یکی از دورافتاده‌ترین مناطق جهان را به یکی از آلوده ترین‌ مکان‌ها تبدیل کرده است.

جزیره هندرسون ،یک سرزمین کوچک در شرق اقیانوس آرام جنوبی است و توسط دانشمندان دریایی شناسایی شد.

دست‌کم 99.8 درصد از زباله‌های موجود در این جزیره خالی از سکنه را پسماندهای پلاستیکی تشکیل می‌دهند که فاجعه محیط زیستی محسوب می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟