صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بازتاب

اولین ایرانی که۱۰۰مترپروانه رازیر۵۵ ثانیه شناکرد

مهدی انصاری تلاشش را کرد و رکورد خیلی خوبی ثبت کرد و توانست اولین ایرانی باشد که 100 متر پروانه را زیر 55 ثانیه طی می‌کند.
کد خبر: ۶۹۴۱۸۸
| |
2964 بازدید
مربی تیم ملی شنای ایران پس از پایان رقابت شناگران کشورمان در روز دوم بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی توضیحاتی داد.

به گزارش تابناک ورزشی، خشایار حضرتی اظهار داشت: کار بچه‌های ما در مجموع خوب بود و ما توانستیم در دو فینال حضور داشته باشیم و امروز هم جمال چاوشی‌فر به فینال 100 متر کرال پشت راه یافت که این فینال فردا بعدازظهر برگزار می‌شود.

وی در خصوص شنای مهدی انصاری و کسب مقام پنجم وی گفت: انصاری دیروز رکورد بهتری زد ولی امروز در برگشت مقداری دچار مشکل شد. به نظر من اگر یکبار دیگر این مسیر را شنا کند رکورد بهتری کسب می‌کند. به هر حال مهدی انصاری تلاشش را کرد و رکورد خیلی خوبی ثبت کرد و توانست اولین ایرانی باشد که 100 متر پروانه را زیر 55 ثانیه طی می‌کند.

حضرتی همچنین در خصوص هفتم شدن آریا نسیمی‌شاد در فینال 200 متر قورباغه خاطرنشان کرد: آریا مقداری از رکوردش فاصله داشت و این هم به خاطر مصدومیتی بود که به تازگی رفع شده, او شنای نسبتا خوبی کرد و امیدواریم هر چه زودتر به شرایط ایده آل برسد.

اولین ایرانی که۱۰۰مترپروانه رازیر۵۵ ثانیه شناکرد
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار