صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چرا رئیسی درباره دولت افشاگری نکرد؟

کد خبر: ۶۹۳۹۶۲
| |
2384 بازدید

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: مردم دیدند که برخی برای جلب آرا حاضرند همه انقلاب را خرج خود کنند در حالی‌که باید همانند شهدای مظلوم خودمان را خرج انقلاب کنیم.

به گزارش «تابناک»، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار تسنیم در تهران در پاسخ به سئوالی درباره چرایی عدم مواجهه افشاگرانه با جریان دولت اظهار داشت: در انتخابات پیش‌رو علاوه بر تلاش برای کارآمدی نظام و ارائه برنامه برای مسائل اصلی کشور نظیر محرومان، مسکن، تولید، اشتغال بیکاری و ازدواج جوانان؛ می‌بایست روی مسئله اعتماد مردم به نظام توجه می‌شد.

وی افزود: اینجانب از ابتدای ورود به عرصه انتخابات تمام تلاشم بر این بود که در چارچوب حفظ منافع ملی، احقاق حقوق و مطالبات مردم و ارائه برنامه‌ها به‌‌گونه‌ای پیگیری شود که به اعتماد مردم لطمه‌ای وارد نشود.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: تمامی تلاش‌های ما باید برای تقویت انقلابی باشد که ثمره فداکاری جوانانی است که از جان خود گذشتند؛ تفاوت کسانی که همه انقلاب را خرج خود می‌کنند با کسانی که خود را خرج انقلاب می‌کنند و منافع عمومی را فدای جلب آرا نمی‌کنند، در چنین برهه‌‌هایی باید برای مردم مشخص شود.

حجت‌الاسلام رئیسی تاکید کرد: سیاست ما جدیت در احقاق حقوق مردم با حفظ اعتماد عمومی به نظام است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟