مرگ کودک 2 ساله بر اثر مصرف داروی اشتباه

پسر دو ساله‌ای که بر اثر خوراندن داروی اشتباهی به همراه خواهر 10 ساله‌اش مسموم شده بود پس از انتقال به بیمارستان جان باخت.
کد خبر: ۶۹۳۸۱۷
|
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۲ 13 May 2017
|
7161 بازدید
|
۱
 پسر دو ساله‌ای که بر اثر خوراندن داروی اشتباهی به همراه خواهر 10 ساله‌اش مسموم شده بود پس از انتقال به بیمارستان جان باخت.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، این کودک دو ساله میکائیل نام داشت که روز گذشته به علت مسمومیت دارویی همراه خواهر 10 ساله‌اش به یکی از مراکز درمانی مشهد منتقل شده بود متاسفانه تلاش پزشکان با توجه به مراقبت‌های ویژه موثر نبود و پسر خردسال جان خود را از دست داد.

با گزارش موضوع به پلیس 110، ماموران کلانتری شهرک ناجا بلافاصله در محل حاضر شدند، تحقیقات اولیه پلیس براساس اظهارات مادر جوان این دو کودک حاکی از آن بود که آن‌ها دچار سرماخوردگی شده و مادر شربت اشتباهی را به عنوان داروی سرماخوردگی به دو فرزند خود خورانده که سبب مسمومیت و در نهایت مرگ پسر خردسال شده است.

جسد با دستور مقام قضایی به پزشکی قانونی انتقال یافت و تحقیقات پرونده در حالی ادامه دارد که حال دخترک 10 ساله رضایت‌بخش اعلام شده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۴
آخه این چه شربتی بوده!!!!!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت