صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صادرات مجدد تخم مرغ با اما و اگرهایی همراه است

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران گفت: صادرات مجدد تخم مرغ بستگی به شرایط و تقاضای کشورهای هدف دارد.
کد خبر: ۶۹۳۴۵۳
| |
3003 بازدید
رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران گفت: صادرات مجدد تخم مرغ بستگی به شرایط و تقاضای کشورهای هدف دارد.

ناصر نبی پور رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت صادرات تخم مرغ اظهار داشت: باتوجه به پاک بودن کشور از بیماری آنفولانزا حاد پرندگان مشکلی در صادرات مرغ و تخم مرغ وجود ندارد.

وی با اشاره به سرگیری صادرات تخم مرغ خبر داد و افزود: صادرات مجدد تخم مرغ بستگی به شرایط و تقاضای کشورهای هدف دارد.

نبی پور نرخ هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری را ۳ هزار و ۷۰۰ الی ۳ هزار و ۸۰۰ تومان اعلام کرد و اضافه کرد: نرخ هر کیلو تخم مرغ در پی حذف مرغ‌های پیر از گردونه تولید و کاهش عرضه ۳۰۰ الی ۴۰۰ تومان در بازار افزایش یافته است.

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران با اشاره به تاثیر شروع مجدد صادرات بر نرخ تخم مرغ بیان کرد: با سرگیری مجدد صادرات تخم مرغ به عراق و افغانستان احتمال افزایش مجدد قیمت‌ها در بازار وجود دارد، اما می‌توان گفت که به سبب ازدیاد جوجه ریزی طی ماه‌های آتی با کاهش قیمت روبرو خواهیم شد.
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات