مالک استیل آذین: رضایت ندارم اما تا دقیقه 90 از استیلی حمایت می‌کنم

فوتبال را همین طرفداران جذاب و پرحاشیه کرده‌اند و خوشحال می شویم که برای هر بازی اینقدر هوادار به ورزشگاه بیاید. هرچنت متأسفانه در بازی با تراکتور تعدادی تماشاگرنما سعی کردند با توهین به علی کریمی و خانواده او جو بازی را به هم بزنند. اما کریمی آنقدر بازیکن بزرگی است که تحت تأثیر این مسائل قرار نگیرد و حتی برای آنها بوسه هم فرستاد. ما از تماشاگران تبریزی ناراحتی به دل نداریم چون آنها طرفدار تیم قرمزپوش هستند و از این لحاظ خانواده ما محسوب می‌شوند.
کد خبر: ۶۹۳۲۹
| |
2226 بازدید
حسین هدایتی در گفتگو با ایپنا، از نتایج اخیر تیمش اظهار نارضایتی کرد اما تأکید کرد تا دقیقه90 از حمید استیلی و دستیارانش حمایت کرده و سعی می‌کند استیل آذین را با همین کادر با جایگاهی که آخر فصل باید قرار بگیرد برساند.

مالک باشگاه استیل آذین در مورد اوضاع و احوال تیمش گفت: شرایط راضی‌کننده است. بچه‌های تیم با انگیزه بالایی در تمرینات و مسابقات شرکت می‌کنند و در کل روزهای خوبی را سپری می‌کنیم.

وی ادامه داد: بازیکنان استیل اذین در 3 بازی اخیر ثابت کردند که به راحتی شکست نمی‌خورند ما مسابقاتی را به تساوی کشانده‌ایم که شاید باورش برای خیلی‌ها سخت بود. البته این 3 تساوی شاید با تلاش فراوان به دست آمد اما برای من راضی‌کننده نبود . ما پتانسیل پیروزی در این بازی‌ها را داشتیم او با اشاره به بازی سپاهان تصریح کرد: این بازی مثل همه دیدارها برای ما حساس است و نگاه خاصی به این بازی نداریم بلکه برای برد به اصفهان می‌رویم و سعی می‌کنیم با ارائه یک بازی خوب و قابل قبول 3 امتیاز بازی را بگیریم تا 6 امتیاز از دست رفته در بازی‌های قبل را به نوعی جبران کرده باشیم.

هدایتی در خصوص حاشیه‌هایی که در بازی تراکتورسازی و استیل آذین به همراه داشت خاطرنشان ساخت: فوتبال را همین طرفداران جذاب و پرحاشیه کرده‌اند و خوشحال می شویم که برای هر بازی اینقدر هوادار به ورزشگاه بیاید. هرچنت متأسفانه در بازی با تراکتور تعدادی تماشاگرنما سعی کردند با توهین به علی کریمی و خانواده او جو بازی را به هم بزنند. اما کریمی آنقدر بازیکن بزرگی است که تحت تأثیر این مسائل قرار نگیرد و حتی برای آنها بوسه هم فرستاد. ما از تماشاگران تبریزی ناراحتی به دل نداریم چون آنها طرفدار تیم قرمزپوش هستند و از این لحاظ خانواده ما محسوب می‌شوند.

هدایتی تأکید کرد: استیل آذین دارای یک هیأت مدیره قوی مدیر عامل کاربلد همراه با کادر فنی کامل است. ما بازیکنانی مثل حسین کعبی و علی کریمی را در خدمت داریم که هر تیمی آرزوی داشتن آنها را دارد به این خاطر معتقدم ما می‌توانیم جایگاه بهتری در جدول داشته باشیم و در پایان لیگ سهمیه آسیا را به دست آوریم.

وی در این باره افزود: از کادر فنی توقع داشتم در این 12 هفته مخصوصا چند هفته اخیر نتایج بهتری بگیریم با این حال ایمان دارم استیلی کارش را بلد است و می‌تواند تیم را در بازی‌های آینده به شکل بهتری هدایت کند تا به هدف خود در اولین سال لیگ برتری شدن برسد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی