الوحده امارات رسما از پرسپولیس شکایت کرد

عبدالباسط محمد، مدیر باشگاه الوحده در مصاحبه با روزنامه الاتحاد امارات از شکایت رسمی این باشگاه علیه پرسپولیس به ناظر AFC خبر داد
کد خبر: ۶۹۲۶۹۸
| |
2466 بازدید
باشگاه الوحده امارات به خاطر رفتار هواداران پرسپولیس رسما علیه این باشگاه به کنفدارسیون فوتبال آسیا شکایت کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم پرسپولیس دوشنبه گذشته در ورزشگاه آزادی میزبان الوحده امارات بود که با نتیجه 4 بر 2 به پیروزی رسید. داور بازی در این دیدار به خاطر اعتراض‌های پی در پی آگیره، سرمربی الوحده، او را اخراج کرد.

عبدالباسط محمد، مدیر باشگاه الوحده در مصاحبه با روزنامه الاتحاد امارات از شکایت رسمی این باشگاه علیه پرسپولیس به ناظر AFC خبر داد و گفت: تیم قبل از آغاز بازی و در حین بازی دچار مشکلات زیادی شد. شکایتی را علیه پرسپولیس به AFC درباره اتفاقات ورزشگاه آزادی دادیم. نیمکت الوحده از ابتدای بازی تا پایان با پاره سنگ و بطری های آب نشانه گرفته شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی