درخواست پاکستان از سازمان‌ملل برای‌حل مساله کشمیر

کد خبر: ۶۹۲۶۲۸
|
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۰ 10 May 2017
|
2777 بازدید
نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل در دیدار با دبیر کل سازمان ملل خواهان حل مسئله کشمیر شد.

به گزارش مهر به نقل از جیونیوز، «ملیحه لودی» نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل از «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل خواست تا برای حل مسئله دیرینه کشمیر اقدام کند، چرا که عدم ثبات در کشمیر و تداوم تنش در این منطقه امنیت و ثبات آسیای جنوبی را تحت تاثیر قرار می دهد.

لودی که در دیدار نمایندگان کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با گوترش سخن می گفت، تاکید کرد که اسلام هراسی باعث انجام اقدامات افراطی علیه مسلمانان این منطقه شده است و از این رو باید برای از بین بردن آن هرچه سریعتر وارد عمل شویم.

لازم به ذکر است که اخیرا اقدامات پلیس هند علیه مسلمانان در کشمیر شدت گرفته و تنشهای اسلام آباد- دهلی نیز به دنبال نقض مکرر آتش بس در این منطقه مرزی و کشته شدن نیروهای امنیتی و همچنین غیر نظامیان دو کشور، رو به افزایش گذاشته است.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت