بازدید 3921

مسمومیت غذایی به DNA آسیب می رساند

کد خبر: ۶۹۲۶۱۸
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۶ 10 May 2017
مطالعه اخیر محققان نشان می دهد برخی گونه های مسمومیت غذایی ناشی از باکتری «سالمونلا» ممکن است به DNA آسیب برساند.

به گزارش مهر، بلع سالمونلا موجب بیماری می شود و این باکتری مسموم کننده غذا در تخم مرغ خام، مرغ پخته نشده، گوشت گاو، گوشت خوک، گوجه فرنگی، کلم و کره بادام زمینی قابل یافت است. به گفته محققان، مسمومیت ناشی از این باکتری حدود ۴ تا ۷ روز بطول انجامیده و اکثر افراد بدون درمان آنتی بیوتیکی بهبود می یابند.

محققان در دانشگاه کرنل نیویورک، چندین رشته سالمونلا را در داخل سلول های انسانی که در لابراتوار رشد یافته بودند، بررسی کردند. یافته ها نشان داد رشته های باکتری با یک سم خاص موسوم به S-CDT به DNA آسیب می رسانند.

به گفته محققان، DNA آسیب دیده فرد به دلیل سالمونلا می تواند پیامدهای بلندمدتی برای سلامت داشته باشد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس
آخرین اخبار