صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

موحدی کرمانی: در مورد کناره گیری کاندیداهای اصولگرا تصمیمی گرفته نشده است

کد خبر: ۶۹۱۹۸۱
| |
1520 بازدید
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز گفت: رئیس جمهور آینده، وزرایش را از میان افراد ساده زیست، شایسته، پاک دست، کاردان و متخصص انتخاب کند.
آیت الله محمدعلی موحدی کرمانی" دبیرکل جامعه روحانیت مبارز در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، در مورد کابینه دولت دوازدهم اظهار داشت: رئیس جمهور آینده وزرایش را از میان افراد ساده زیست، شایسته، پاک دست، کاردان و متخصص انتخاب کند.
 
وی اهمیت انتخاب شایسته را از سوی رئیس جمهور مهم عنوان کرد و افزود: چون رئیس جمهور وزرا را انتخاب و به مجلس معرفی می کند بنابراین هر ضعفی که وزیر داشته باشد رئیس جمهور نیز در آن شریک است چنانچه در نقاط قوت وزیر هم رئیس جمهور سهیم می باشد و اگر وزیر عملکرد مناسبی نداشته باشد رئیس جمهور نمی تواند بگوید این کار را وزیر کرده است.
 
امام جمعه موقت تهران افزود: رئیس جمهور باید در انتخاب همکارانش دقت کند و افراد صالح، کاردان و شایسته را به خدمت بگمارد.
 
آیت الله موحدی کرمانی در پاسخ به اینکه آیا با کاندیداهای اصولگرا به منظور کناره گیری از انتخابات رایزنی کرده اید یا خیر؟، تصریح کرد: در این مورد تاکنون تصمیمی گرفته نشده است بعدا تصمیم گیری میشود.
 
وی در مورد نظر جامعه روحانیت مبارز پیرامون حمایت از کاندیدایی خاص، گفت: جامعه تاکنون در این مورد نظر نداده است منتظر اعلامش باشید.
 
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز همچنین به عملکرد دولت در زمینه اقتصاد مقاومتی اشاره و خاطر نشان کرد: اجمالا می توانم بگویم که در این زمینه توفیقاتی داشته اند اما نقاط ضعفی هم وجود دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار