صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ترفندجالب برای فراری دادن داوران از استادیوم قم

کد خبر: ۶۹۰۹۴۱
| |
3903 بازدید
|
۱
تیم داوری دیدار صبای قم برابر استقلال خوزستان با آمبولانس از زمین مسابقه خارج شد تا با توجه به عصبانیت هواداران مشکلی برایش ایجاد نشود.

به گزارش تابناک ورزشی، شکست صبا در روز پایانی و پیروزی سایپا و سیاه جامگان باعث شد تا شاگردان صمد مرفاوی در شرایطی که اصلا به سقوط فکر نمی کردند، دومین سقوط کننده لقب بگیرند.

این نتیجه که ناراحتی زیادی بین هواداران صبای قم ایجاد کرده است، باعث شد تا آنها داوران را به عنوان یکی از مسببین این حادثه قلمداد کنند و در صدد آسیب رساندن به آنها برآیند؛ از همین رو مسئولین امنیت ورزشگاه یادگار امام قم تصمیم گرفتند که به بهانه اینکه حال یکی از سربازان بد شده است، با استفاده از یک دستگاه آمبولانس داوران مسابقه را از ورزشگاه خارج کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
New Zealand
|
۰۲:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۵
کجای این جالب است، این اوچ بی فرهنگی و خشونت موجود در جامعه و فوتبال است که همه به فکر اسیب زدن به هر بهانه هستند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟