صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لیونل مسی 20 مدرسه در سوریه می‌سازد

ستاره آرژانتینی قرار است 20 مدرسه برای کودکان سوری در این کشور جنگ زده بنا کند.
کد خبر: ۶۹۰۵۷۲
| |
5623 بازدید
|
۱
ستاره آرژانتینی قرار است 20 مدرسه برای کودکان سوری در این کشور جنگ زده بنا کند.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از مارکا، لیونل مسی همواره در گذشته با کودکان سوری ابراز همدردی کرده است. در همین رابطه موسسه خیریه لیونل مسی با کمک‌های مالی خود زمینه ساخت 20 مدرسه در کشور سوریه را فراهم کرده است تا طی آن 1600 کودک سوری از امکان تحصیل برخوردار شوند.

این کلاس‌های درس با امکانات بسیار بالایی بنا خواهند شد که دارای سیستم گرمایشی منحصر به فرد و فضای آموزشی بسیار خوبی خواهد بود.

سوریه ششمین سال بحران خود را سپری می‌کند. بیش از 60 درصد از کودکان سوری در شرایط خیلی بدی تحصیل می‌کنند که اصلا به شرایط عادی حتی نزدیک هم نیست. در این بین فوق ستاره فوتبال جهان تصمیم گرفته تا به کودکان این کشور کمک کند و زمینه تحصیل آنها را فراهم کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
ليونل مسي يك تنه 20 تا مدرسه تو يك كشور ديگه مي سازه.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟