پيرموذن:گرفتن حق سرنوشت از ملت ظلم است
کد خبر: ۶۸۹۹۰۰
| | 2530 بازدید
گرفتن حق سرنوشت از دست ملت، ظلم است.
كمال الدين پيرموذن در همايش گردهمايى جوانان حامى دكتر روحانى كه هم زمان با ميلاد امام حسين(ع) برگزار شد گفت: بزرگ فلسفه نهضت حسین(ع) این است که مرگ سرخ بهتر از مرگ ننگین است.
نماينده اصلاح طلب مجلس نهم در ادامه افزود: گرفتن حق سرنوشت از دست ملت، ظلم است.
وى گفت: اسید پاشی بر دیپلماسی فعال و پویای دولت مقتدر برآمده از اراده ملت با اقداماتی همچون آتش زدن سفارت عربستان و انگلیس در تهران و مشهد ظلم است، به نام فتنه با ملعبه قرار دادن فرمایشات رهبری نظام و حمله به دیپلماسی های اقتصادی کثیر دولت ظلم است.
پيرموذن تاكيد كرد: مهندسی انتخابات شورای شهر نیز ظلم است.
رئيس شوراى سياست گذارى ستاد دكتر روحانى در استان اردبيل ادامه داد: جوانان همیشه در کانون توجه مصلحین خاصه جناب آقای دکتر روحانی بوده است و دانشجویان به قول امام راحلمان، مبدا تحول جامعه هستند؛ دو بازوی شناساندن یار ملت ستاد جوانان غیور و ستاد بانوان فرهيخته مى باشد و در اين بين جوانان مسئول شور و شوق و نهایتا جلب رضایت موثر ملت مى باشد که هر چقدر مشارکت بیشتر باشد یار ملت را مجددا با رأي حداكثرى پاستور نشین خواهند کرد و واپس گرایی، ظلم و مذموم است.
پيرموذن تسريع كرد: توسعه اقتصادی جلوه کمی توسعه و توسعه سیاسی جلوه کیفی آن می باشد.
وى گفت: اگر جهانگیری ها و روحانی ها وارد پاستور نشوند پوپولیست هایی مانند قالیباف که وى و طرفدارانشان بانی اسید پاشی نظام دیپلماسی هستند وارد جايگاه مى شوند و برای آنكه انتقام حمله ی گازنبری چهار سال پیش را از ملت بگیرند دست به هركارى خواهند زد و دنیا چنین رفتارهایی را بر نمی تابد و اين يعنى بازگشت به چهار سال قبل.
پيرموذن در پايان سخنان خود گفت: اگر می خواهیم افزایش ثروت کشور را که تنها با جذب سرمایه گذاری خارجی موثر می باشد را شاهد باشيم، اگر مى خواهيم شاهد سربلندى و عزت نفس ايران در جهان را باشیم، تنها راه ممكن راي مجدد به آقای دكتر روحانی رای مى باشد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




