شکایت میرسلیم به کمیته نظارت بر تبلیغات انتخابات

کد خبر: ۶۸۹۷۲۸
| |
11373 بازدید
شکایت میرسلیم به کمیته نظارت بر تبلیغات انتخاباترییس ستاد انتخابات مصطفی میرسلیم گفت: نامه‌ای به رییس کمیته نظارت بر تبلیغات انتخابات نوشته‌ایم و نسبت به روند اولین مناظره انتخابات اعتراض کرده‌ایم.

به گزارش ایسنا، محمدعلی امانی اظهار کرد: ما به آقای قاضی‌زاده هاشمی نامه‌ای نوشتیم و اشاره کردیم که آقای میرسلیم در اولین مناظره مسایل خود را در چارچوب موضوع مناظره مطرح کرد اما سایر نامزدها چنین چارچوبی را رعایت نمی‌کردند.

وی در ادامه افزود: در مناظره هر کسی از هر دری صحبت کرد و ما از کمیته نظارت بر تبلیغات انتخابات خواسته‌ایم که تکلیف ما را روشن کنند که مناظره‌های بعدی چگونه برگزار خواهد شد و اگر قرار است هر کسی حرف خود را بزند ما هم حرف خود را می‌زنیم. البته ما می‌خواهیم در چارچوب قانون عمل کنیم. پیش از این کمیته نظارت بر تبلیغات انتخابات تذکر داده بود که نامزدها در چارچوب موضوع برنامه صحبت کنند ولی در عمل اینگونه نشد.

امانی در پایان افزود: نامه ما شکایت نبود برخی از کمیته نظارت بر تبلیغات انتخابات خواستیم که تکلیف ما را برای مناظره‌های بعدی روشن کنند.
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت