در حالی داور ایرانی به دلیل عدم قضاوت برای نماینده رژیم اشغالگر قدس صرفاً تا پایان این مسابقات محروم شد که شواهد و قرائن حکایت از موضوع دیگر و به رسمیت شناختن اسرائیل پیش از این دارد تا گزارشی از نیمه پنهان رفتار دوگانه نماینده ایران در کنار شیاپچانگ مسابقات قهرمانی جهان تکواندو قابل ثبت باشد.
به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک؛ بازی 524 مسابقات قهرمانی تکواندو جهان محلی دوباره برای پیمان بستن با یکی آرمانهای بلند امام راحل و آن به رسمیت شناختن نماینده اسرائیل بود! جایی که شخصی که روزی برای ایران جنگیده کاری غیرقابل گذشت انجام میدهد و البته همانگونه که امام گفته ملاک حال فعلی اشخاص است.
هوگوپوشان اسپانیا و اسرائیل رو در روی هم قرار میگیرند و سیروس رضایی رئیس کیمته داوران در حالی که میتوانسته با طرح عدم شرایط مساعد حالی از قضاوت انصراف دهد، پس از آنکه سه بار از تریبون سالن نام این دو شرکتکننده برای حضور در روی تاتامی قرائت میشود، سر جایش به عنوان داور شماره 2 بازی نشسته است.
برگههای داوری میان داوران تقسیم میکنند و او میخواند که بر روی برگه نوشته، اسرائیل. البته شاید داور بینالمللی ایران زبان انگلیسی در حد راهنمایی بلد نبوده که نتوانسته این برگه را مشاهده کند یا تابلوی نتایج که نام اسرائیل بر روی آن ثبت شده را درک کند، چرا که با مدرک لیسانس یا فوقلیسانس میتواند.
دو بازیکن پشت پلاکاردی وارد زمین میشوند که نام کشورشان بر روی آن بزرگ نوشته شده که بر این اساس بر روی یک پلاکارد نام سرزمینهای اشغالی یا همان اسرائیل نقش بسته است اما رئیس کمیته داوران ایران که به عنوان نماینده داوری تکواندو کشورمان در این مسابقات حاضر است، سر جایش محکم تکیه داده است.

وقت چک کردن هوگوهای الکترونیکی است و او پشت پیراهن و روی بازوی تکواندوکار اسرائیلی که نام کشور و پرچم وی درج شده را بنابر بر ادعای مسئولان فدراسیون نمیبیند و شاید پرچم اسرائیل را نمیشناسد! البته این پرچم برای کودکان ایران نیز ناآشنا نیست!
او قضاوت میکند و مسئولان فدراسیون ادعا میکنند در راند دوم متوجه شده که این ورزشکار نماینده وزن 57- کیلوگرم رژیم اسرائیل است! اگر این ادعای غیرقابل باور را بپذیریم، باز هم او بلند نمیشود تا مسئولان فدراسیون مدعی شوند، او نمیتوانسته مسابقه را در راند دوم ترک کند، چون محروم میشده است. ادعایی که برای کارشناسان باورنکردنی و قابل قبول برای عوام است اما واقعیت آن است که همان راند دوم نیز میتوانسته با بیان اینکه حالت طبیعی ندارد -که قطعاً با چنین رفتاری نداشت- مسابقه را ترک کند و بدون هیچ مشکلی داوری جایگزین وی میشود.
اما او قضاوت میکند تا پس از انجام مسابقه با تهران و خبرنگار تابناک از دانمارک تماس گرفته شود و این خبر تلخ اطلاع داده شود و پس از این بود که با روابط عمومی فدراسیون تماس گرفته شد تا روابط عمومی پس از چند ساعت عنوان کند که تابناک به دنبال حاشیهسازی است و در آخر خواهش کند تا پایان مسابقات که شب 26 مهرماه است، به این موضوع پرداخته نشود و پس از آن این خبر درج شود تا در شرایط روحی تیم اعزامی که قرار است قهرمان جهان شود، تاثیر نگذارد.
این تعهد اخلاقی و حرفهای داده میشود که تا شب 26 مهرماه خبر مکتوم بماند اما صبح این روز خبری در سایت فدراسیون تکواندو درج میشود، که سیروس رضایی برای نماینده رژیم اسرائیل مسابقه نداده و به همین دلیل تا پایان مسابقات از سوی مسئولان برگزاری محروم شده است. محرومیت تا پایان مسابقات آن هم در روز پایانی صورت میپذیرفت و این محرومیت نیز با رایزنی پولادگر بخشیده شد!
حال آنکه سیروس رضایی بدون آنکه محرومیتی برایش در نظر گرفته شود، میتوانسته عنوان کند به دلیل شرایط روحی نمیتواند قضاوت کند و به همین راحتی بدون محرومیت داوری جایگزین وی شود و بر این اساس هم محرومیت یک روزه وی مسئلهای جالب به نظر میرسد و هم رفع محرومیت یک روزه وی پس از یک ساعت قابل توجه است؛ چرا که در صورتی که عدم قضاوت رضایی به دلیل مسائل سیاسی و اعتقادی همچون عدم به رسمیت شناخت اسرائیل باشد، فدراسیون جهانی تکواندو طبق قوانین کمیته بینالمللی المپیک، مکلف به محرومیت چند ساله وی است و رایزنی در چنین شرایطی فایدهای ندارد.
با درج این خبر در سایت فدراسیون تکواندو باید این پرسش را مطرح کرد که آیا غیرطبیعی نیست یک داور ایران در این فاصله کوتاه دو بار به نماینده رژیم اشغالگر قدس برمیخورد و پس از قضاوت در دیدار اول، مسئولان ایران بدون محرومیت وی، اجازه میدهند تا او همچنان به عنوان نماینده ایران تا روز پایانی قضاوت کند؟! آیا نماینده حراست نبایست زمینه را فراهم میکرد تا پایان مسابقات این داور به واسطه تخلفش در هتل حضور داشته باشد و از ادامه قضاوت وی جلوگیری میشد؟
آیا این تکرار عمداً اتفاق نیافتاده تا از داور ایرانی که اسرائیل را دو روز پیش در شیاپچانگ با قضاوت برای نماینده این رژیم به رسمیت شناخته رفع اتهام شده یا اینکه سهواً این تکرارهای جالب اتفاق افتاده و داور ایرانی نیز این بار متوجه شده و دیگر اشتباهش را تکرار نکرده است؟! آیا این رفتار فرار رو به جلوی فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی ایران یا رئیس کمیته داوران این فدراسیون پس از به رسمیت شناختن اسرائیل توسط رئیس کمیته داوران ایرن فدراسیون نیست و تنها یک اتفاق است؟
راستی آن زمان که وی برای اسرائیل قضاوت میکرد رئیس فدراسیون تکواندو ایران و نماینده حراست در کاروان اعزامی چه میکردند؟ آیا نباید از این عملکرد داور ایرانی جلوگیری میکردند؟ آیا این اتفاقات به سوابق سیاسی برخی اشخاص که در صورت لزوم تابناک برای پالایش تکواندو به آنها خواهد پرداخت، مرتبط نمیشود؟